Ο «πράσινος» κόσμος απάντησε στο δίλημμα!

Το «Όλα Πράσινα» σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διεξήχθη μέσω της ιστοσελίδας σχετικά με την παραμονή ή μη των Ματ Λοτζέσκι και Μάρκους Ντένμον στον Παναθηναϊκό ελέω των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Με την έλευση των Έιντριαν Πέιν και Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκό, ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του θα πρέπει να αποφασίσουν ποιον ξένο παίκτη θα θέσουν εκτός ρόστερ, μιας και πλέον στο «Τριφύλλι» υπάρχουν 9 μη γηγενείς μονάδες (στη Basket League έχουν δικαίωμα συμμετοχής 6 ξένοι παίκτες).

Έτσι, με βάση τα παραπάνω δεδομένα, το «Όλα Πράσινα» ρώτησε τους αναγνώστες του τη γνώμη τους σχετικά με ένα δίλημμα που μέχρι και σήμερα προβληματίζει τους ανθρώπους του «Εξάστερου». Παραπάνω από 4.000 φίλοι του Παναθηναϊκού ψήφισαν μέσω της ιστοσελίδας και έκριναν πως σε περίπτωση που χρειαστεί να παραμείνει στο ΟΑΚΑ ένας εκ των Μάρκους Ντένμον και Ματ Λοτζέσκι, αυτός θα πρέπει να είναι ο Αμερικανοβέλγος small forward, παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης εξαιτίας ενός τραυματισμού στο πέλμα το δεξιού ποδιού του.

Συγκεκριμένα, το 69% τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Ματ Λοτζέσκι στον Παναθηναϊκό, ενώ στον αντίποδα το 31% έκρινε πως ο Αμερικανός γκαρντ αξίζει ακόμη μια ευκαιρία στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από εδώ και στο εξής, ο λόγος στον Τσάβι Πασκουάλ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ