Ο ένας κρύβεται κι ο άλλος ισχυροποιείται!

Η διαφορά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο μπάσκετ είναι χαώδης και αποδεικνύεται, συνεχώς, σε όλα τα επίπεδα. Από το αγωνιστικό, μέχρι και το διοικητικό. Με τους «ερυθρόλευκους» να έρχονται παντού και πάντα… δεύτεροι!

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός έχει εθιστεί εδώ και μία πενταετία σε μία μόνιμη ασυλία. Σ’ ένα ανελέητο χάιδεμα από τα λεγόμενα αντικειμενικά Μέσα. Με ήττες σαν νίκες, συγκυρίες κι όλα τα συναφή. Από τον Πειραιά ενδεχομένως να νόμιζαν ότι αυτό θα ήταν κάτι που θα τους ευνοούσε. Όμως όσο περνάει ο καιρός, αυτό το χάιδεμα είναι που τους καταστρέφει.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Η διαφορά τους με τον Παναθηναϊκό; Χαώδης! Ο «Εξάστερος» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όταν έπρεπε, έβγαλε αντίδραση. Ενισχύθηκε με τους Μάικ Τζέιμς και Έιντριαν Πέιν, σε δύο κινήσεις που μπορούν ν’ απογειώσουν το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ.

Από την άλλη οι Λιμανίσιοι τι έκαναν; Μετά τις απανωτές εκτός έδρας 30άρες στην Euroleague, βολεύτηκαν με τις δύο νίκες επί Φενέρ και Ρεάλ. Μόνο που όταν κρύβεις την πραγματικότητα, αυτή έρχεται και σε «χτυπάει» ακόμα πιο δυνατά. Η κατά κράτος ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ