Ξεχωριστή η εκπομπή του «Όλα Πράσινα TV» ενόψει ντέρμπι

Πολλές αναλύσεις για τα δύο προσεχή ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο θα περιέχει η αποψινή εκπομπή του «Όλα Πράσινα TV».

Ξεχωριστή αναμένεται να είναι η 4η κατά σειρά εκπομπή του «Όλα Πράσινα TV» το βράδυ της Πέμπτης, με τα δύο «αιώνια» ντέρμπι που ακολουθούν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ διαμορφώνουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον κλίμα.

Στο στούντιο της ιστοσελίδας θα βρίσκονται οι Νικόλας Φλωράτος και Ηλίας Λιβάνιος, με τον πρώτο να συμμετέχει εκτάκτως στην εκπομπή της Πέμπτης για να συζητήσει μαζί σας όλα όσα σας απασχολούν σχετικά με τον «Εξάστερο», ενώ παράλληλα ο δεύτερος θα βρίσκεται στη διάθεσή σας γα να λύσει τις απορίες σας γύρω από την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα παρουσιαστούν ενδιαφέρουσες καρτέλες που θα αναλυθούν ενόψει ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από τους δύο ρεπόρτερ του «Όλα Πράσινα», ενώ θα γίνει εκτενής συζήτηση γύρω από την ενδεκάδα και το σύστημα που ενδεχομένως να προτιμήσει ο Γιώργος Δώνης στο Φάληρο.

Υπενθυμίζουμε πως την εκπομπή του «Όλα Πράσινα TV» μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω της σελίδας μας στο Facebook, όπως και μέσω της ίδιας της ιστοσελίδας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ