Ξεκίνησαν οι επαφές με Τζέιμς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Όλα Πράσινα», Παναθηναϊκός και Μάικ Τζέιμς βρίσκονται σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Αμερικανού γκαρντ. Η πρόταση των «πράσινων», οι απαιτήσεις του παίκτη και το πιθανότερο σενάριο.

Αναμφίβολα, ένα από τα πιο «καυτά» θέματα που θα απασχολήσουν τόσο τους ανθρώπους, όσο και τους φίλους του Παναθηναϊκού θα είναι αυτό της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάικ Τζέιμς.

Μπορεί μέσω ορισμένων διεθνών δημοσιευμάτων να έχει γίνει λόγος για προχωρημένο… φλερτ του Αμερικανού γκαρντ με την Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο παίκτης δεν πρόκειται να λάβει εν θερμώ αποφάσεις, πόσο μάλλον δίχως να μιλήσει πρώτα με το «Τριφύλλι».

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Όλα Πράσινα», οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδος έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Μάικ Τζέιμς, ανοίγοντας έτσι ουσιαστικά έναν κύκλο σημαντικών, κρίσιμων, μα και χρονοβόρων συζητήσεων, όσον αφορά την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στο δια ταύτα… Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τον «χορό» των διαπραγματεύσεων, προσφέροντας στον θεαματικό βραχύσωμο παίκτη μονοετές συμβόλαιο με σαφώς αυξημένες αποδοχές, οι οποίες ξεπερνούν – όχι οριακά – το φράγμα του 1 εκ. ευρώ, ενώ από την πλευρά του ο ίδιος ζητά παραπάνω χρήματα. Πιο συγκεκριμένα, η αρχική διαφορά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Τζέιμς υπολογίζεται περίπου στο ένα τέταρτο του «πράσινου» προσφερόμενου ποσού, δίχως ωστόσο να υπάρχει ανησυχία για την ομαλή έκβαση της υπόθεσης.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν στην παρούσα φάση, τόσο ο «Εξάστερος», όσο και ο Αμερικανός γκαρντ, είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε αμοιβαίες υποχωρήσεις στο οικονομικό κομμάτι, προκειμένου να επιτευχθεί… «γάμος» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, θα πρέπει να επισημανθεί ότι η τελική αξία του συμβολαίου του Μάικ Τζέιμς, η οποία λογικά θα κινηθεί στο εύρος που προαναφέραμε, θα προκαλεί… ίλιγγο εφόσον πέσουν οι υπογραφές, εάν σε αυτή συμπεριλάβουμε και το ποσό που θα κληθεί να καταβάλει ο Παναθηναϊκός στην εφορία.

Βέβαια, θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά για να διαπιστώσουμε την τελική έκβαση της υπόθεσης, μιας και αναφερόμαστε σε λεπτά ζητήματα, που απαιτούν προσεκτικούς και στρατηγικούς χειρισμούς από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ