Νικ, εσύ σουπερστάρ!

Ο Κωνσταντίνος Πάνας σχολιάζει τη νίκη των «πρασίνων» επί του Ερυθρού Αστέρα, γράφοντας μεταξύ άλλων για τον Παναθηναϊκό που προσπαθεί να συσπειρωθεί ενόψει Play-Offs, αλλά κυρίως για την καθολική αποδοχή όλων ότι ο Καλάθης είναι ο μοναδικός και πραγματικός ηγέτης.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Ωραία πράγματα από τους «πράσινους». Ο χρόνος μοιράστηκε αριστουργηματικά και το μοναδικό ερώτημα μετά από σήμερα είναι το πώς θα χωρέσει ο Ντένμον ή πως θα ξεβολευτεί κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες. Την απάντηση θα τη δώσει ο Πασκουάλ το ερχόμενο διάστημα.

Τα πράγματα είναι απλά… Όσο ο Σίνγκλετον είναι σε αυτή τη κατάσταση, τότε ανεβαίνει αυτόματα επίπεδο η ομάδα. Όσο παίζει δυνατά, βάζει το σώμα του δυνατά, παίζει με τσαμπουκά, μα κυρίως ΠΑΙΖΕΙ και τα δίνει ΟΛΑ στην άμυνα, τότε ο Παναθηναϊκός έχει την πολυτέλεια να διαθέτει έναν από τους κορυφαίους ψηλούς στην Ευρώπη. Έχω τονίσει αρκετές φορές ότι με την εικόνα που παρουσίαζε όλη τη χρονιά, δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα, αλλά βλέποντάς τον να ανεβάζει ρυθμούς, τα πράγματα αλλάζουν.

Από την άλλη, χάρηκα δεόντως με τον χρόνο που έπαιξε ο Άντριεν Πέιν, ένα παίκτη που έμπρακτα στηρίζω, όντας και πρόταση μου από το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα, για το πώς θα αντεπεξέλθει στον Παναθηναϊκό, είναι άλλο ερώτημα. Ο παίκτης δείχνει ότι μπορεί να δώσει λύσεις στα ριμπάουντ και αμυντικά, ενώ είναι ένας παίκτης με hustling και intangibles που έλειπε από την γραμμή ψηλών των «πρασίνων». Χρειάζεται φυσική κατάσταση και λίγη αυτοπεποίθηση επιθετικά, αλλά τον εμπιστεύομαι. Είναι μαχητής.

Ο Καλάθης αποδεικνύει ότι αξίζει περισσότερο από τον καθένα το βραβείο του MVP, ακριβώς επειδή κάνει την ομάδα του καλύτερη από τον καθένα. Όλοι οι υποψήφιοι είναι τεράστιοι παίκτες, αλλά κανείς δεν ανεβάζει τόσο πολύ την ομάδα του όσο ο Καλάθης τον Παναθηναϊκό. Και βέβαια, όλοι πλέον αποδέχονται την αξία του, αλλά και το ποιος είναι ο Νικ για τους «πράσινους». Κυρίως οι συμπαίκτες και έπειτα όλοι οι υπόλοιποι.

Έως 39€ σε κουπόνια για τα καινοτόμα προϊόντα της P&G!

Από εκεί και πέρα, το πλεονέκτημα παραμένει ζωντανό, αλλά στο δικό μου μυαλό πέρα από αυτό υπάρχει ακόμη και το μειονέκτημα απέναντι σε έναν συγκεκριμένο αντίπαλο… Ζάλγκιρις!

ΥΓ: Το να τρέχει μανιασμένα στην close out άμυνα ο Σίνγκλετον, ήταν το πιο θετικό μήνυμα της χρονιάς…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ