«Να δεις που κάποτε, θα μας πούνε και…»

Ο Νικόλας Φλωράτος παίρνει σαφή θέση μέσω του «Όλα Πράσινα» για την αντίδραση της Euroleague σχετικά με τα λεγόμενα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και στέλνει το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

«Η Ευρωλίγκα πιστεύει πως οι πρόσφατες δηλώσεις από τον κύριο Γιαννακόπουλο στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν και δημιουργούν σοβαρή ζημιά στην εικόνα και τη φήμη της διοργάνωσης, αλλά και της ομάδας, του Παναθηναϊκού».

Έχουμε και λέμε:

📍 Πρώτοι απ’ όλους, τον Παναθηναϊκό τον βλάπτετε εσείς. Δεν είναι μόνο όσα θα διαβάσετε παρακάτω. Η προσπάθειά σας να μας στερήσετε το 5ο ευρωπαϊκό στο Βερολίνο, σε ένα δεύτερο ημίχρονο-κωμωδία απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και η μεγαλύτερη «σφαγή» στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Μάιο του 2012 στην Πόλη, κόντρα στην ίδια ομάδα, αποτελούν δύο απ’ τα πλέον τρανταχτά παραδείγματα.

📍 Ως διοργανώτρια αρχή, ας κοιτάξετε πώς θα διορθώσετε τα δικά σας κακώς κείμενα, που αυτά πρωτίστως «δημιουργούν σοβαρή ζημιά στην εικόνα και τη φήμη της διοργάνωσης».

📍 Ελπίζω κι εύχομαι να δείξετε την ίδια ευαισθησία και με τους οπαδούς της Φενέρ, οι οποίοι σε κάθε αγώνα ελληνικής ομάδας στην «Ulker Sports Arena», βρίζουν ασύστολα την Ελλάδα και σηκώνουν εμετικά πανό.

📍 Αν μέχρι σήμερα η γνωστή «συμμορία» μάς πήγαινε… καροτσάκι, οπλιστείτε με χάπια και υπομονή γιατί έχουν να δουν πολλά περισσότερα τα μάτια μας από εδώ και πέρα.

📍 Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτική. Η «γραμμή» του Γκιστ στην Πόλη, η πεντάλεπτη διακοπή με την ΤΣΣΚΑ χωρίς λόγο και αιτία ενώ το ΟΑΚΑ ήταν στο πόδι, η ανάποδη κατοχή στην Βαλένθια παρότι η μπάλα είχε βγει καταφανέστατα από το πόδι του Πλάις, είναι μόνο δυο-τρεις φάσεις ακόμα που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό.

Από εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ