Μια «ανάσα» από Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ιωάννη Παπαπέτρου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τον Έλληνα φόργουορντ.

Ο Παπαπέτρου είναι ένας παίκτης, του οποίου η περίπτωση δουλεύεται εδώ και αρκετό καιρό από το επιτελείο του Παναθηναϊκού, καθώς διαθέτει όλο το «πακέτο» που αναζητούν οι «πράσινοι». Βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία, είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα και φυσικά έχει ήδη πολλές παραστάσεις από υψηλών απαιτήσεων αναμετρήσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Όλα Πράσινα» λοιπόν, ο 24χρονος φόργουορντ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το «Τριφύλλι», το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 2,4 εκατ. ευρώ με κλιμακούμενες ετήσιες αποδοχές. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα επιχειρήσει ένα τελευταίο ραντεβού με την πλευρά του παίκτη, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν απίθανο οι «ερυθρόλευκοι» να πλησιάσουν την προσφορά του Παναθηναϊκού.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Όπως φαίνεται λοιπόν, οι ιθύνοντες του «Εξάστερου» θα καταφέρουν να υλοποιήσουν κάτι το οποίο προσπαθούσαν εδώ και αρκετά χρόνια, να αποκτήσουν δηλαδή έναν Έλληνα διεθνή, αποδυναμώνοντας μάλιστα την ίδια ώρα τη θέση «3» του «αιώνιου» αντιπάλου. Μένει βέβαια πρώτα, να δούμε τις υπογραφές να πέφτουν στο συμβόλαιο του Παπαπέτρου, κάτι το οποίο μέχρι να συμβεί, θα πρέπει να κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη, όπως ισχύει πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ