Με σύμμαχο τον κόσμο, να παλέψει για την αλλαγή στη Euroleague!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θέλει να τινάξει στον «αέρα» το οικοδόμημα που λέγεται Παναθηναϊκός κι η κόντρα που έχει ανοίξει με την Euroleague, γίνεται για να επιτευχθεί επιτέλους μία αλλαγή στη διοργάνωση και τον αδιαφανή τρόπο δράσης του Ζόρντι Μπερτομέου.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εξαγγείλει την διενέργηση δημοψηφίσματος για την παραμονή ή μη του Παναθηναϊκού στη Euroleague. Πολλοί φίλοι της ομάδας έχουν αγχωθεί για το μέλλον του συλλόγου, στο ενδεχόμενο αποχώρησης από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πρόθεση του αφεντικού της ΚΑΕ δεν είναι ο αφανισμός του «Εξάστερου». Αν είναι ποτέ δυνατόν! Ο Δημήτρης θέλει τη λαϊκή εντολή, επιθυμεί δηλαδή να έχει ως άρμα τον κόσμο στον πλευρό του, ώστε όλοι μαζί σαν μία γροθιά, να πάνε κόντρα στη Euroleague και την πολιτική (προσωπικά) του Ζόρντι Μπερτομέου.

Είναι σχεδόν απίθανο ν’ αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση, ειδικά στα μέσα μιας αγωνιστικής περιόδου. Αν όντως το χάσμα δεν καλυφθεί, τότε το καλοκαίρι μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, όμως, υπάρχει πολύς δρόμος ενδιάμεσα.

Ένα σκεφτείτε μόνο. Ο «Εξάστερος» έχει ανακοινώσει ήδη τον Πέιν, ενώ στο δρόμο της επιστροφής βρίσκεται και ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος μάλιστα αψηφά τα εκατομμύρια των Κινέζων, γιατί η επιθυμία του είναι ν’ αγωνιστεί ξανά με την πράσινη φανέλα! Είναι δυνατόν μία ομάδα που αποχωρεί από την Euroleague, να προβαίνει σε τέτοια πρωτοφανή ενίσχυση; Προφανώς και όχι! Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, ενωμένος, ισχυρός και προσπαθεί να βάλει τέλος στην ασυδοσία του Μπερτομέου. Και είναι χρέος του να καταφέρει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ