Κόουτς, είσαι για γέλια!

Ο «Πράσινος Δικαστής» καταπιάνεται με τον αστείο Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος κάνει το παν για να μείνει στον Πειραιά, παρά τα απανωτά χαστούκια που δέχεται κάθε εβδομάδα στο παρκέ.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Κάποια στιγμή τα πράγματα πρέπει να γράφονται με τ’ όνομά τους και όχι με «σάλτσες» ή λοιπά περιττά στοιχεία, προκειμένου να στρογγυλευτούν και να γίνουν πιο αρεστά στους πολλούς. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος, ήρθε η ώρα να το πούμε ανοιχτά, είναι αστείος. Σε σημείο που πια, αγγίζει για τα καλά τα όρια της ελεεινής γραφικότητας. Για τη νέα «φάπα» χθες στο ΟΑΚΑ, του έφταιγε η διαιτησία. Και μάλιστα αυτό, ήταν το μοναδικό θέμα για το οποίο ήθελε να μιλήσει σε Cosmote TV και Συνέντευξη Τύπου.

Έχεις δίκιο τεχνικάρα. Σ’ ένα παιχνίδι με τις βολές 30-26, υπήρχε εγκληματική διαιτησία που σου στέρησε τη νίκη. Όχι παιδιά μην κάνετε κακές και πονηρές σκέψεις. Δεν φταίει ότι ενάμιση χρόνο τώρα η προπονητάρα αυτή, δεν έχει βρει τρόπο να σταματήσει τον «δαιμόνιο», κάθε φορά που βλέπει «κόκκινο», Ρίβερς.

Δεν φταίει που οι ξένοι τους οποίους έχει επιλέξει ο γίγας «Σφαιρό», αποδεικνύονται για τα πανηγύρια. Δεν φταίει που ο Πασκουάλ του κάνει πλάκα κάθε φορά που τον συναντά. Δεν του φταίει το ανύπαρκτο επιθετικό πλάνο. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν συνιστά πρόβλημα. Όλα είναι ένα οργανωμένο σχέδιο κατά της Θρυλάρας.

Κι όλα αυτά τα λέει ο άνθρωπος, που έχει τολμήσει να χαρακτηρίσει συγκυριακές τις ήττες από τον Παναθηναϊκό. Κόουτς, δεν κοιτάς τα χάλια σου καλύτερα. Που είσαι η χειρότερη επίθεση της Euroleague και, χειρότερη ομάδα στο τρίποντο και η δεύτερη χειρότερη στο δίποντο. Που αν οι παίκτες σου δεν εκτελούσαν τις περισσότερες βολές στη διοργάνωση, θα γέλαγε μαζί σας και το παρδαλό κατσίκι.

Αγαπητέ κύριε Σφαιρόπουλε σκούξτε όσο θέλετε. Κάντε την απέλπιδα προσπάθειά σας να μείνετε στον Ολυμπιακό, γιατί με τη δουλειά σας είστε έτοιμος για… ΟΑΕΔ. Α, και συγχαρητήρια που πριν λίγους μήνες, ένα γήπεδο εν χορώ, φώναζε το όνομα του βοηθού σας! Και εις ανώτερα… Σας κοροϊδεύουν κι οι όμοιοί σας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ