Κοντά στην έξοδο ο Χαραλαμπόπουλος!

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως βρίσκεται ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην έξοδο του Παναθηναϊκού, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν να λύσουν το συμβόλαιό του. 

Τίτλοι τέλους ενδέχεται να μπουν σύντομα στη συνεργασία μεταξύ Παναθηναϊκού και Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» θεωρούν ότι ο παίκτης δεν είχε μέχρι στιγμής την εξέλιξη που όλοι θα περίμεναν, γεγονός που αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα προβληματισμό τους σχετικά με την περίπτωσή του.

Θα πρέπει να τονιστεί πως τόσο η αξία του συμβολαίου του νεαρού (την ερχόμενη σεζόν θα έχει λαμβάνειν περί τις 350.000€), με τις απολαβές του να είναι ετησίως κλιμακούμενες προς τα επάνω, όσο και η αδυναμία του με βάση τσ τωρινά δεδομένα να βρει μια θέση – έστω ρολίστα – στο ρόστερ που διαχειρίζεται ο Τσάβι Πασκουάλ, οδηγούν τον τελευταίο και τους συνεργάτες του να εισηγηθούν την αποδέσμευσή του.

Πάντως, ακόμη κι αν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αυτό δεν σημαίνει πως θα υπάρξει και ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ειναι διατεθειμένοι να παρακολουθήσουν μελλοντικά την εξέλιξη του 21χρονου forward και εφόσον δουν πως η αγωνιστική του εικόνα βελτιώνεται ραγδαία, δεν αποκλείεται να κινηθούν για να τον αποκτήσουν ξανά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το «διαζύγιο» φαίνεται ότι ηχεί ευχάριστα και στα αυτιά του ίδιου του παίκτη, ο οποίος δεν επιθυμεί να επαναπαυθεί σε ένα παχυλό συμβόλαιο για τα δεδομένα του. Απεναντίας, θέλει να βρει ρόλο σε κάποια ομάδα, στην οποία θα έχει την ευκαιρία να δειξει τι αξίζει και να γίνει καλύτερος, υπογράφοντας κάποια συμφωνία με αρκετά λιγότερα χρήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ