«Κλέβουν» στο… «παρά πέντε» Τζέιμς οι Pelicans!

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ο Μάικ Τζέιμς κατάφερε να βρει ομάδα στο NBA, με τους New Orleans Pelicans να του προσφέρουν two-way συμβόλαιο.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Αυτό που άπαντες φοβούνταν συνέβη τελικά στην υπόθεση του Μάικ Τζέιμς, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ την ύστατη ώρα κατάφερε να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο παραμονής του στα παρκέ του NBA.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο παίκτης είχε στραφεί προς την ευρωπαϊκή αγορά, καθώς έβλεπε πως δεν μπορεί να βρει αυτό που επιθυμεί πια στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ήρθε η πρόταση για two-way συμβόλαιο από τους New Orleans Pelicans για να ανατρέψει εντελώς τα μέχρι στιγμής δεδομένα της υπόθεσης.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι και κατ’ αποκλειστικότητα στο «Όλα Πράσινα», ο πρώην γκαρντ των Phoenix Suns βρισκόταν κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ενώ αναμενόταν να υπάρξει και κουβέντα μεταξύ του ίδιου και του Τσάβι Πασκουάλ, προκειμένου να ξεκαθαριστεί κι από τις δύο πλευρές εάν θα υπάρξει… «γάμος». Παρόλα αυτά, όπως είχαμε επισημάνει, μόνο μια πρόταση της τελευταίας στιγμής από ομάδα του ΝΒΑ θα μπορούσε να οδηγήσει σε απότομο και οριστικό «ναυάγιο» τις ζυμώσεις για το comeback του Αμερικανού, όπως και συνέβη εν τέλει.

Η απρόσμενη εξέλιξη σημειώθηκε από τον Αμερικανό δημοσιογράφο της «Yahoo», Σαμς Χαράνια.

Δείτε το tweet:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ