«Καμπανάκι» στο… «3»!

O Kωνσταντίνος Πανάς γράφει για την εύκολη επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, καθώς και το match ball που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Είναι ξεκάθαρο ότι και εκατό παιχνίδια να παίξουν οι δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ ζήτημα να χτυπήσει ένα από αυτά. Η διαφορά ποιότητας είναι τέτοια, που παρά το μπασκετικό «ξύλο» από πλευράς «Δικέφαλου», η ομάδα κόντεψε τους ενενήντα πόντους.

Ο Παπαθεοδώρου είναι πανέξυπνος και ήξερε ότι μόνο με επιθετική άμυνα και μπαίνοντας στο μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού θα μπορέσει να πάρει κάτι από αυτή την αναμέτρηση. Ωστόσο, η διαφορά ταχύτητας και ποιότητας είναι φανερή και ξεκάθαρη.

Ο Παναθηναϊκός πλέον προετοιμάζεται και ψυχολογικά απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος σίγουρα προβληματίζει με την απόδοσή του. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόουτς Σφαιρόπουλος αδυνατεί να διατηρήσει υψηλή συγκέντρωση σε παιχνίδια με αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας. Οπότε πρέπει να περιμένουμε πολύ δυνατούς τελικούς.

Από εκεί και έπειτα, έχουμε επανειλημμένως τονίσει ότι αν δεν ανεβάσουν απόδοση τα τριάρια του «Τριφυλλιού»… θα έχουμε ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Ο Ρίβερς είναι μετριότατος… Το ίδιο και ο Λοτζέσκι. Ελπίζω να τα φυλάνε για τους τελικούς, αλλά πλέον ίσως δεν μιλάμε απλά για ντεφορμάρισμα…

Ο Παππάς δεδομένα περνάει μια εξαιρετική φάση και είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσει αυτή την απόδοση επιθετικά, καθώς θα τον χρειαστούμε όταν θα έρθουν τα δύσκολα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η περιφέρεια γενικότερα δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά πλην Σίνγκλετον, κανένας άλλος ψηλός δεν δείχνει να έχει βρει ρυθμό. Ο Μήτογλου συνεχίζει να κάνει μεστές εμφανίσεις, αλλά σίγουρα έχει μέλλον μπροστά του. Το θέμα είναι… ότι ο Πασκουάλ δείχνει να τον προετοιμάζει και ψυχολογικά για τα ματς με τον Ολυμπιακό!

ΥΓ: Μην ξαφνιαστείτε εάν ο Ολυμπιακός χάσει και κανένα παιχνίδι στη Πάτρα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ