Καλάθης: «Να τελειώσω εδώ την καριέρα μου»

Ο Νικ Καλάθης επέστρεψε στην Ελλάδα για να είναι παρών στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού για την νέα σεζόν, τονίζοντας σε δηλώσεις του πως είναι πολύ ενθουσιασμένος, ενώ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως σπίτι του, ευχόμενος μάλιστα να ολοκληρώσει την καριέρα του στο «Τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη στην «Πράσινη»:

«Νιώθω καλά που είμαι και πάλι εδώ, στο σπίτι μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν, αλλά και για την ομάδα που έχουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλοί φέτος. Δεν υπήρχε αμφιβολία για το αν θέλω να είμαι στον Παναθηναϊκό. Για μένα, ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου, μου αρέσει πολύ εδώ, αγαπώ αυτή την ομάδα, αγαπώ τους οπαδούς, την ατμόσφαιρα, την Ελλάδα. Από εδώ ξεκίνησαν όλα για εμένα και εδώ θα ήθελα να τελειώσουν. Εύχομαι να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Θέλω να συνεχίσουμε επιτυχημένα και να κερδίσουμε τίτλους».

Για το Final Four της Euroleague είπε: «Για εμάς ο στόχος είναι πάντα οι τίτλοι στην Ελλάδα, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι το Final Four. Δεν έχουμε καταφέρει να πάμε τα τελευταία χρόνια και αυτό θέλουμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε φέτος. Έχουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα, έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες. Θέλω να φτάσουμε εκεί, θέλω να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει να είναι και σε αυτό εστιάζουμε. Αυτός είναι ο βασικός στόχος. Για το πρωτάθλημα θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε, αφού η χρονιά συνεχίζεται και μετά το Final Four. Το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου, λοιπόν, είναι αυτό».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ