Και πώς να βγάλεις συμπεράσματα;!

Ο Κωνσταντίνος Πανάς, μετά την επιβλητική νίκη έναντι των Τρικάλων, γράφει για την τεράστια διαφορά δυναμικότητας του Παναθηναϊκού με τις υπόλοιπες ομάδες της Basket League, γεγονός που παρουσιάζει ορισμένα θετικά, αλλά κυρίως πολλά αρνητικά εδώ και χρόνια.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Νομίζω πως είναι ένα ερώτημα που απασχολεί εδώ και χρόνια το πρωτάθλημα της χώρας μας. Πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν οι δύο «αιώνιοι» ήταν σε ένα ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα, για να σταματήσει πια το δίπολο στους τίτλους; Βλέπουμε πως μέτρο σύγκρισης δεν υπάρχει, όχι μόνο με την Euroleague, αλλά ακόμη και με την τρίτη διοργάνωση της Ευρώπης από άποψη δυναμικότητας, το Champions League.

Πώς λοιπόν παίκτες σαν τον Όγκαστ να κάνουν προετοιμασία για την Euroleague όταν υπάρχει τέτοια χαώδης διαφορά δυναμικότητας και πώς ο Πασκουάλ να δώσει ευκαιρίες σε αυτόν ή σε άλλα παιδιά; Σήμερα τα Τρίκαλα κατέβηκαν με 9 παίκτες

Πώς ο Παναθηναϊκός ή και ο Ολυμπιακός να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα επερχόμενα παιχνίδια στην ισχυρότερη διοργάνωση της Ευρώπης;

Στα θετικά συγκαταλέγεται η ξεκούραση και το γεγονός ότι πλέον δεν χρειάζεται οι βασικοί να παίζουν πάνω από 15 λεπτά. Παραμένουν φρέσκοι για την Ευρώπη. Από την άλλη όμως, πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν ήταν αρκετά πιο δυνατές ομάδες μεσαίας ταχύτητας; Σίγουρα βλέπουμε βήματα προόδου από ομάδες σαν τον Προμηθέα και την ΑΕΚ, που μπορώ να πω ότι είναι οι σταθερές δυνάμεις τα τελευταία δύο χρόνια. Ωστόσο, χρειαζόμαστε δυνατό Άρη, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Περιστέρι, Πανιώνιο, Μαρούσι, Πανελλήνιο και ομάδες που όχι απλά κόντραραν τους ισχυρούς σε ένα παιχνίδι τη χρονιά, αλλά έβαζαν ερωτηματικά στους «αιωνίους». Το ζήτημα δεν είναι να δημιουργηθούν ομάδες… «πυροτεχνήματα». Καλώς ή κακώς, το Λαύριο μπορεί να μην έχει την ίδια δυναμική από του χρόνου, αλλά θα υπάρχουν στέρεες βάσεις, ώστε να βοηθηθούν όλοι.

Δυστυχώς αυτό το χαλάρωμα το σαββατοκύριακο δεν κάνει πάντα καλό…

Έως 39€ σε κουπόνια για τα καινοτόμα προϊόντα της P&G!

Αυτά που κρατάμε για μια ακόμη φορά είναι οι Καλαϊτζάκης, Μήτογλου και η αγωνιστική άνοδος του Αντετοκούνμπο, τον οποίο πιστεύω πάρα πολύ. Δεν ξέρω πόσο ψηλά θα φτάσει, απλά βλέποντας άνοδο στο στατικό σουτ μου φέρνει ευχάριστους οιωνούς. Ίσως ο πιο συμπαθής και θεαματικός παίκτης που παρακολούθησα τα τελευταία χρόνια. Το έχουμε πει πολλές φορές… Να μείνεις για πάντα εδώ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ