Κίνηση μεγαλείου κι ανθρωπιάς από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός! (vid)

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στηρίζοντας τρία μικρά αδέρφια που κατοικούν μόνιμα στα Αντικύθηρα.

Η ιστορία ξεκίνησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», η οποία προβάλλεται από το κανάλι του Alpha. Ο κεντρικός παρουσιαστής, Νίκος Μάνεσης, είχε αναδείξει το θέμα πως τα τρία αυτά παιδιά ήταν η αιτία να επαναλειτουργήσει το σχολείο του νησιού και συνομιλώντας μαζί τους, ο μικρότερος αποκάλυψε πως είναι Παναθηναϊκός.

Έτσι οι άνθρωποι της ΚΑΕ με άμεσα αντανακλαστικά αποφάσισαν να στείλουν κάποια δώρα, ρούχα, αλλά και τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό στα τρία αδέρφια, ενώ όπως ανέφερε με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, από τη μεριά της η διοίκηση θα στηρίξει τα παιδιά και με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καλώντας τους παράλληλα να βρεθούν στο γήπεδο για να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Τριαντόπουλος στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»:

«Μόλις το είδαμε ευαισθητοποιηθήκαμε αμέσως και όχι μόνο επείδη τα παιδιά είναι Παναθηναϊκός. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για αυτά τα παιδιά που κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή τους, σε ένα μικρό νησί, που δυστυχώς έχει μόνο 20 κατοίκους. Θέλουμε να τα βοηθήσουμε, να σταθούμε δίπλα τους για να νιώθουν όμορφα και άνετα σε υατό το νέο τους ξεκίνημα.

Έχουμε ετοιμάσει τρεις τσάντες με δώρα για τα παιδιά από το PAO Shop. Έχουμε βάλει μέσα σχολικά είδη και σχολικές τσάντες για να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους. Ακόμη έχουμε βάλει μπλούζες, μπάλες, κάποια αναμνηστικά και ό,τι περισσότερο μπορούσαμε για να δώσουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά.

Είναι πολύ σημαντικό να ακουστούν ξανά παιδικές φωνές σε αυτό το νησί, αλλά πέρα από τον Παναθηναϊκό, οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειαστούν, εννοείται και ιατροφαρμακευτική, εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Φυσικά όταν επισκεφτούν την Αθήνα, εμείς θα χαρούμε πάρα πολύ να τους φιλοξενήσουμε και στο γήπεδο και να γνωρίσουν την ομάδα, αλλά και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά, αυτή την οικογένεια και τους κατοίκους αυτού του μικρού και ιστορικού νησιού».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ