Θες Βελιγράδι; Κάνε το μεγάλο «διπλό»!

Ο Μαρίνος Πρίντεζης ξεκαθαρίζει μέσω του «Όλα Πράσινα» τον στόχο που έχουν οι «πράσινοι» ενόψει του τρίτου αγώνα των Play-Offs της Euroleague  στη Μαδρίτη και που οφείλουν πλέον να φέρουν εις πέρας.

Τελικά αυτό το 1-0 με άνεση είναι ευχή και κατάρα. Την έχουν πατήσει ομάδες και ομάδες. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός ήταν υποψιασμένος, ήξερε τι να περιμένει απέναντι στην Ρεάλ που ήταν «πληγωμένη», όμως δεν κατάφερε να αρπάξει από τα μαλλιά την μεγάλη ευκαιρία που είχε να φτάσει μια ανάσα από το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου.

Φαίνεται ότι το έχει η μοίρα του. Ουδέποτε – από την στιγμή που η πρόκριση καθιερώθηκε στις 3 νίκες –έχει καταφέρει να κάνει το 2-0. Είτε χάνει και τα δύο πρώτα παιχνίδια, είτε η σειρά του είναι στο 1-1. Αυτό έχει δείξει η ιστορία του, ακόμα και αν μετά έχει κατακτήσει την κούπα.

Οι «πράσινοι» έδειξαν να μην έχουν απαντήσεις αρχικά στην πίεση που έβαλαν στον εαυτό τους για να γίνει το 2-0 και στην συνέχεια δεν είχαν απαντήσεις στην αθλητικότητα των παικτών της Ρεάλ. Η ιστορία έγραψε ότι έγινε το 1-1 και αυτό δεν αλλάζει. Όμως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αλλάξει την μοίρα του. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Όλα αρχίζουν από το μηδέν. Όλα αρχίζουν από την αρχή, αλλά ζητείται επιτέλους ένα μεγάλο «διπλό». Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη! Μια απόδραση από την Μαδρίτη. Οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν πράξη, κάτι που δεν έχουν κάνει φέτος στην Ευρωλίγκα.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Φυσικά και έχουν τα προσόντα, τις ικανότητες, τις μονάδες, το σύνολο, την σωστή καθοδήγηση, αλλά πάνω από όλα θα πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν έστω και μία φορά να κάνουν την Μαδρίτη… ΟΑΚΑ. Το οφείλουν στους εαυτούς τους και στον κόσμο. Η σειρά έχει πολύ ψωμί ακόμα και η τρίτη μάχη θα είναι και η πιο σημαντική, η πιο κομβική για τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ. Οφείλουν να δώσουν τα ρέστα τους ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν πάλι το αβαντάζ έδρας. Θα είναι κρίμα για την προσπάθεια που έχουν κάνει. Θα είναι κρίμα για την δουλειά που έχουν ρίξει. Στο χέρι τους δεν είναι, αλλά μπορούν να φέρουν τούμπα την κατάσταση. Διότι έχουν ομάδα για φάιναλ φορ και φυσικά για κούπα.

Όμως, για να γίνει αυτό θα πρέπει να δείξουν ομάδα σε ένα μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι. Μπορούν! Το ξέρουν καλά και έχουν μπροστά τους την μεγάλη αυτή πρόκληση. Το ματς της Τετάρτης είναι το πιο σημαντικό. Αν οι «πράσινοι» κάνουν το 2-1, τότε πολύ δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση. Αν χάσουν, θα είναι πολύ σκούρα τα πράγματα. Η ουσία είναι να δουν τι φταίει, να δουν τι δεν έκαναν και να αντιληφθούν πως πρέπει να παρουσιαστούν… δις στην Μαδρίτη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ