Θέλει να συμμετέχει (και) στην Αδριατική Λίγκα ο Παναθηναϊκός!

Με επίσημη επιστολή που απέστειλε στον CEO της Αδριατικής Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ γνωστοποίησε την πρόθεσή της να συμμετέχει στη διοργάνωση μαζί με τον Ολυμπιακό!

Την επιθυμία τους να συμμετέχει ο Παναθηναϊκός στην Αδριατική Λίγκα σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταλήξει στην εν λόγω διοργάνωση εξέφρασαν οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» με κάθε επισημότητα στον Κρέζιμιρ Νόβοσελ.

Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» στο επίσημο έγγραφο που απέστειλαν αναφέρουν μεταξύ άλλων πως δεν θέλουν να στερήσουν από το φίλαθλο κοινό του μπάσκετ τις «μάχες» μεταξύ των δύο «αιωνίων»  και γι’ αυτό το λόγο επιθυμούν να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα στο οποίο ενδιαφέρεται να ενταχθεί ο πειραϊκός σύλλογος.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει παράλληλα πως ο «Εξάστερος» θα τεθεί εκτός ελληνικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάθεση της διοίκησης των Κυπελλούχων Ελλάδος είναι η παραμονή της ομάδας στη Basket League και στο ελληνικό μπάσκετ, με το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη. Έτσι, εάν τελικά ο Ολυμπιακός καταλήξει στην Αδριατική Λίγκα και ο Παναθηναϊκός ακολουθήσει τον δρόμο του «αιωνίου» αντιπάλου του, τότε οι «πράσινοι» θα συμμετέχουν σε τρεις διοργανώσεις.

Πλέον, στο «Τριφύλλι» περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με την ενδεχόμενη τροποποίηση του καταστατικού της ABA League (υπάρχει η περίπτωση να προστεθεί η Ελλάδα στις συμμετέχουσες χώρες, ανοίγοντας το δρόμο στους «αιώνιους») και δηλώνουν πως επιθυμία τους είναι ο σύλλογος να αγωνίζεται, όπου αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ