Θέλει Παπαπέτρου στον Ολυμπιακό ο Μπλατ!

Άρδην αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου και όχι μόνο η έλευση του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Θέλει τον παίκτη στο ΣΕΦ ο πρώην τεχνικός της Νταρουσάφακα.

Εδώ και αρκετούς μήνες, το φλερτ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ιωάννη Παπαπέτρου ήταν εν εξελίξει, με τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να κορυφώνονται κατά τα μέσα του Ιουνίου, όταν και φέρεται να υπήρξε καταρχήν συμφωνία για συνεργασία τριετούς διάρκειας με κλιμακούμενες ετήσιες αποδοχές.

Παρόλα αυτά, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Ντέιβιντ Μπλατ αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων», όσον αφορά το ρόστερ. Άλλωστε, ο νέος προπονητής των Πειραιωτών θέλει να αξιολογήσει ο ίδιος το ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό της νέας του ομάδας και έπειτα να πάρει τις αποφάσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, στο ζήτημα που αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Μπλατ φέρεται να τόνισε στους ιθύνοντες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ πως επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ μάλιστα στη συνέχεια υπήρξε και επικοινωνία του έμπειρου τεχνικού με τον Έλληνα small forward επί του θέματος.

Βέβαια, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι από τη στιγμή που ο παίκτης έχει στα χέρια του μια σαφώς δελεαστική πρόταση, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ικανοποιήσει τα «θέλω» του ώστε να τον κρατήσει στο ΣΕΦ, γεγονός που σημαίνει πως οι αδερφοί Αγγελόπουλοι – εφόσον αποφασίσουν να εισακούσουν την επιθυμία του Μπλατ – θα χρειαστεί να βάλουν βαθύτερα το χέρι στην τσέπη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ