Η υπόθεση Παπαπέτρου και ο Μποχωρίδης

Στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο Λευτέρης Μποχωρίδης, με τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ να μην έχουν αποφασίσει εάν θα κινηθούν για την απόκτηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Τι συμβαίνει με Ιώαννη Παπαπέτρου.

Όταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, λίγοι περίμεναν ότι μερικά χρόνια αργότερα, στις αρχές του 2018, ο Θεσσαλονικιός γκαρντ θα αποχωρούσε από το ΟΑΚΑ δίχως να έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, όντας παράλληλα αρκετά ταλαιπωρημένος από ορισμένους τραυματισμούς.

Αγωνίστηκε στον Άρη κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της περασμένης σεζόν και πλέον εξετάζει τις επιλογές του σχετικά με το μπασκετικό μέλλον του. Γι’ αυτό το λόγο, ο μάνατζέρ του, κ. Λώτσος, έχει ξεκινήσει να αναζητά την επόμενη ομάδα του πελάτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Όλα Πράσινα», στο περιθώριο των συζητήσεων που είχε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους το απόγευμα της Τρίτης (3/7) για την ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο γνωστός ατζέντης πρότεινε τον Λευτέρη Μποχωρίδη στους Πειραιώτες, οι οποίοι όπως είναι λογικό δεν έχουν αποφασίσει ακόμη εάν θα πραγματοποιήσουν κάποια κρούση για την απόκτησή του. Άλλωστε, ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ουσιαστικά αυτός που θα αξιολογήσει όλες τις επιλογές που έχει στα χέρια του, καταλήγοντας σε εκείνες που ο ίδιος θεωρεί καλύτερες.

Από την άλλη, όσον αφορά την υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου, οι δύο πλευρές απέχουν στο οικονομικό κομμάτι ώστε να φτάσουν σε συμφωνία, τη στιγμή που το ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι ζωηρό, υπαρκτό και έντονο από αρκετές ομάδες, συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού, όπως έχετε ενημερωθεί από το «Όλα Πράσινα». Πλέον, όλα τα βλέμματα στρέφονται στο δεύτερο ραντεβού μεταξύ της πλευράς Παπαπέτρου και της «ερυθρόλευκης» διοίκησης στα γραφεία της «Arcadia», προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την ομάδα για την οποία θα αγωνίζεται ο παίκτης την επόμενη σεζόν.

Οι πληροφορίες του «Όλα Πράσινα» αναφέρουν ότι ο μάνατζερ Λώτσος μετέφερε στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός την επιθυμία του πελάτη του για υπογραφή νέου συμβολαίου τριετούς διάρκειας συνολικής αξίας 2.5 εκ.ευρώ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» συζήτησαν για ένα ποσό που ανέρχεται στα 1.8 εκ. ευρώ για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Τέλος, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι όσο Παπαπέτρου και Ολυμπιακός δεν τα βρίσκουν, οι πιθανότητες των «πράσινων» παραμένουν ζωντανές. Πιθανότητες, οι οποίες θα αυξηθούν παραπάνω εάν οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανεβάσουν κι άλλο τον…. πήχη σε οικονομικό επίπεδο. Ωστόσο, όπως έχουμε επισημάνει, οι συζητήσεις του Έλληνα small forward με τον Ντέιβιντ Μπλατ περιέπλεξαν αρκετά τα πράγματα για το «Τριφύλλι», γεγονός που δεν θα πρέπει να αγνοηθεί, μιας και μοιάζει δεδομένο πως τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, θα εξαντλήσουν τα περιθώρια που υπάρχουν για την επίτευξη μιας συμφωνίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ