Η κριτική των «πράσινων» με Ρεάλ Μαδρίτης! (Poll)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Μαρίνος Πρίντεζης σχολιάζει την απόδοση των «πράσινων», ενώ εσείς μπορείτε να ψηφίζετε τον διασωθέντα του «Τριφυλλιού».

Ο Αμερικανός ψηλός ήταν καλός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έδωσε λύσεις στην άμυνα, αλλά στην συνέχεια είχε προβλήματα με τους ψηλούς της Ρεάλ. Σημείωσε 11 πόντους με 2/6 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 5 ριμπάουντ και έκανε 3 λάθη σε 33 λεπτά.

Βαθμολογία: 7/10

Στο πρώτο μισό δεν βοήθησε την ομάδα του. Φορτώθηκε και με φάουλ, αλλά στην συνέχεια έδωσε λύσεις και πήρε φόρα. Είτε με μακρινά σουτ, είτε με μπουκαρίσματα. Ηταν εξαιρετικός ασχέτως αν έχασε το τρίποντο στο τέλος. Σημείωσε 20 πόντους με 7/14 σουτ εντός παιδιάς και μοίρασε 6 ασίστ σε 25 λεπτά.

Βαθμολογία: 9/10

Ηταν εξαιρετικός. Επαιξε υποδειγματικά το πικ εν ρολ. Ηταν σημαντικές οι λύσεις που έδωσε στην ομάδα ασχέτως αν φορτώθηκε με πολλά φάουλ. Αμυντικά είχε τα θέματά του, αλλά ήταν μαχητικός. Σημείωσε 13 πόντους με 6/7 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 3 ριμπάουντ σε 16 λεπτά.

Βαθμολογία: 8/10

Επαιξε ελάχιστα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί βάσει βαθμολογίας.

Βαθμολογία: -/10

Ο Λέκα έμεινε εκτός, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ ήταν πάλι εκεί. Εδωσε ζωντάνια και βοήθησε στο γρήγορο παιχνίδι. Ηταν φιλότιμος. Σημείωσε 8 πόντους με 3/6 σουτ εντός παιδιάς και μοίρασε 2 ασίστ σε 15 λεπτά.

Βαθμολογία: 7/10

Δεν κατάφερε να βοηθήσει. Δεν είχε την απαιτούμενη ζωντάνια. Βέβαια είχε πολλά προβλήματα με τους ψηλούς της Ρεάλ. Πάντως στην συνέχεια θα είναι καλύτερος. Σημείωσε 5 πόντους με 2/6 σουτ εντός παιδιάς, και μάζεψε 2 ριμπάουντ σε 22 λεπτά.

Βαθμολογία: 3/10

Επαιξε ελάχιστα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί βάσει βαθμολογίας.

Βαθμολογία: -/10

Εν τέλει δεν ήταν σωστή η επιλογή του Τσάβι να τον επιλέξει στην δωδεκάδα. Αυτό διότι ο Αμερικανός φόργουορντ δεν είναι στα καλύτερά του. Ηταν «άφαντος» και δεν πήρε ούτε ένα σουτ! Ηταν άποντος σε 13 λεπτά.

Βαθμολογία: 2/10

Επαιξε ελάχιστα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί βάσει βαθμολογίας.

Βαθμολογία: -/10

Δεν είχε την σπιρτάδα του πρώτου αγώνα. Εκανε πισωγύρισμα με την εμφάνισή του. Δεν έδωσε λύσεις και οφείλει στην συνέχεια να είναι καλύτερος. Ούτε αμυντικά βοήθησε. Σημείωσε 4 πόντους με 2/3 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 3 ριμπάουντ σε 14 λεπτά.

Βαθμολογία: 3/10

Εκανε ό,τι μπορούσε. Βοήθησε την ομάδα στην επίθεση στα κρίσιμα σημεία με τα μπουκαρίσματά του, αλλά η Ρεάλ κατάφερε να τον κλείσει καλά. Εδωσε πνοή σε μερικά σημεία, αλλά δεν έφτανε. Σημείωσε 12 πόντους με 4/10 σουτ εντός παιδιάς και μοίρασε 5 ασίστ σε 29 λεπτά.

Βαθμολογία: 7.5/10

Στο ξεκίνημα έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι του. Κατάφερε να σταματήσει και τον Ντόντσιτς, αλλά δεν είχε συνέχεια στην απόδοσή του. Φορτώθηκε και με φάουλ ως εκ τούτου είχε και αυτός… κενά. Σημείωσε 5 πόντους με ½ δίποντα ενώ μοίρασε 1 ασίστ σε 17 λεπτά.

Βαθμολογία: 5/10

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ