Η κριτική των «πράσινων» με Ρέθυμνο! (Poll)

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ρεθύμνου και ο Μαρίνος Πρίντεζης σχολιάζει την απόδοση των «πράσινων», ενώ εσείς μπορείτε να ψηφίζετε τον πολυτιμότερο παίκτη του «Τριφυλλιού».

Ηταν δραστήριος στο ξεκίνημα και έδωσε πνοή. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε περισσότερο τις στροφές του στο επιθετικό κομμάτι και έβαλε το δικό του λιθαράκι σε άμυνα και σε οργάνωση. Σημείωσε 12 πόντους με 5/9 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ σε 26 λεπτά.

Βαθμολογία: 7/10

Στην αρχή κινήθηκε στο… ρελαντί. Ηταν σε φάση συντήρησης, αλλά στην πορεία «φόρτσαρε». Ανέβασε τα στάνταρ του και έδωσε λύσεις μέσα και έξω από το καλάθι. Προσέφερε ενέργεια όσο χρειαζόταν ώστε να είναι φρέσκος στην συνέχεια. Σημείωσε 10 πόντους με 4/6 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 1 ασίστ σε 15 λεπτά.

Βαθμολογία: 7/10

Ηταν σαν… στο δεύτερο σπίτι του. Ελέω και της απουσίας του Σίνγκλετον, πήρε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και είχε το πόδι του πατημένο στο… γκάζι. Εδωσε λύσεις έξω από την γραμμή των 6,75. Σημείωσε 13 πόντους με 5/9 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 1 ριμπάουντ σε 21 λεπτά.

Βαθμολογία: 8/10

Είχε διάθεση στο ξεκίνημα. Γενικότερα κινήθηκε σε…ρηχά νερά. Δεν χρειαζόταν να φορτσάρει ιδιαίτερα στο παιχνίδι. Δημιουργικά βοήθησε και χτύπησε στο τραζνίσιον. Σημείωσε 4 πόντους με 2/6 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ σε 22 λεπτά.

Βαθμολογία: 6/10

Στην αρχή είχε μερικά προβληματάκια στην άμυνα, αλλά στην συνέχεια πήρε μπρος. Ανέβασε στροφές και έδωσε λύσεις στην άμυνα. Σημείωσε 11 πόντους με 4/7 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 2 ριμπάουντ σε 20 λεπτά.

Βαθμολογία: 6/10

Εβγαλε ενέργεια και βοήθησε και στην άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο που καθόρισε το παιχνίδι για τους «πράσινους». Πίεσε πάνω στην μπάλα ενώ στην συνέχεια έβαλε την υπογραφή του και στην επίθεση. Σημείωσε 12 πόντους με 2/6 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ σε 20 λεπτά.

Βαθμολογία: 8/10

Εκανε μπόλικη δουλειά μέσα στο καλάθι και ήταν από τους παίκτες που έδωσαν το κάτι παραπάνω στην δεύτερη περίοδο. Ηταν μαχητικός στα ριμπάουντ και δημιούργησε. Σημείωσε 17 πόντους με 5/7 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ σε 17 λεπτά.

Βαθμολογία: 9/10

Μπήκε στην τρίτη περίοδο. Είχε το γνωστό τσαγανό στις προσπάθειές του. Προσέφερε χαμόγελα ενώ βοήθησε και στην οργάνωση του αγώνα. Σε κάθε ματς θα είναι και καλύτερος. Σημείωσε 6 πόντους με 2/2 σουτ εντός παιδιάς και μοίρασε 2 ασίστ σε 11 λεπτά.

Βαθμολογία: 7/10

Ηταν ο κορυφαίος του αγώνα. Στην δεύτερη περίοδο αποτέλεσε τον βασικότερο λόγο της μεταμόρφωσης του Παναθηναϊκού. Εδωσε πνοή και σπιρτάδα στην επίθεση ενώ ήταν εξαιρετικός και στην άμυνα. Σημείωσε 15 πόντους με 5/5 σουτ εντός παιδιάς και έκανε 3 κλεψίματα σε 22 λεπτά.

Βαθμολογία: 9,5 /10

Στα ριμπάουντ ήταν καλός. Το πάλεψε αρκετά, αλλά στην επίθεση δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα και ειδικά σε ένα ματς που ήταν θεωρητικά εύκολο. Ηταν άποντος με 0/3 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ σε 10 λεπτά.

Βαθμολογία: 6/10

Επαιξε περισσότερο σε σχέση με τον Καλαϊτζάκη. Ηταν μαχητικός, ήταν δραστήριος, βέβαια αμυντικά δεν ήταν τόσο καλός, αλλά δικαιούται και ένα ματς στο οποίο να μην είναι στα γνωστά του στάνταρ. Σημείωσε 3 πόντους με 1/3 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 3 ριμπάουντ και έκανε 2 τάπες σε 16 λεπτά.

Βαθμολογία: 7/10

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ