Η κριτική των «πράσινων» με ΠΑΟΚ! (Poll)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του 2ου ημιτελικού των Play-Offs της Basket League και ο Άρης Αντωνόπουλος σχολιάζει την απόδοση των «πράσινων», ενώ εσείς μπορείτε να ψηφίζετε τον πολυτιμότερο παίκτη του «Τριφυλλιού».

 Σημείωσε 13 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 λάθη σε 26:15 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 7.5/10

Προ δύο ημερών επικεντρώθηκε στο σκοράρισμα, ωστόσο σήμερα άλλαξε εντελώς ρόλο. Οι 5 ασίστ μιλούν από μόνες τους για τη συνεισφορά του στη δημιουργία, δίχως όμως να αφήσει σε δεύτερη μοίρα τον τομέα στον οποίο ξεχωρίζει. Ώριμη εμφάνιση. Σημείωσε 10 πόντους, 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 20:15 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 8/10

Ολοένα και καλύτερος παρουσιάζεται ο βραχύσωμος Λιθουανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος με την ταχύτητά του δημιούργησε πολλά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Παρόλα αυτά, έχει αποδείξει πως μπορεί να αποδώσει ακόμη καλύτερα. Σημείωσε 10 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη σε 19:40 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 6.5/10

Ό,τι έκανε ο Τζέιμς στο Game 1, το έκανε σήμερα ο Παππάς στο Game 2. Ο Έλληνας γκαρντ χρειαζόταν μια δυναμική εμφάνιση έπειτα από μια παρατεταμένη περίοδο… σιγής και οι 17 πόντοι που σημείωσε, αλλά και η άμυνα που έπαιξε, αποτελούν στοιχεία που μιλούν από μόνα τους. Αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως όταν παίρνει χρόνο στο παρκέ, αποδίδει. Σημείωσε 17 πόντους, 1 ασίστ, 1 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 21:20 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 9/10

Δεν ενθουσίασε κανέναν στο επιθετικό κομμάτι. Παρόλα αυτά, αμυντικά ήταν αρκετά καλός, όμως και στις διεκδίκηση του ριμπάουντ. Μέτρια εμφάνιση. Σημείωσε 2 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη σε 25:50 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 6/10

Για τον χρόνο που αγωνίστηκε, έκανε αρκετά πράγματα. Δυσκόλεψε αρκετά τη frontline του ΠΑΟΚ, ενώ «πλήγωσε» τους αντιπάλους του, κερδίζοντας φάουλ. Θετικός και στα ριμπάουντ. Σημείωσε 6 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 λάθος σε 8:54 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 7/10

Η σημερινή του εμφάνιση αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι ο ίδιος δεν έχει συνέλθει αγωνιστικά μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε στον ώμο του. Παρέμεινε αρκετή ώρα στο παρκέ, με τη στατιστική του να παραμένει… φτωχή, όπως και η συνεισφορά του στο ματς. Σημείωσε 3 πόντους, 1 λάθος και 1 κλέψιμο σε 20:37 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 4/10

Χειροκροτείται κάθε φορά που πατάει παρκέ και όχι άδικα. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σκόραρε και μάζεψε ριμπάουντ, βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να κυριαρχήσει κάτω από τα δύο καλάθια για την περίοδο που αγωνίστηκε. Αξίζει την εμπιστοσύνη που του δίνεται. Σημείωσε 5 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 13:36 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 7/10

Ο Λοτζέσκι μπαίνει στον αγώνα για πολύ συγκεκριμένους λόγους, τους οποίους γνωρίζει και εκτελεί κατά γράμμα. Σταδιακά βρίσκει ρυθμό σε άμυνα κι επίθεση έπειτα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στην αρχή του έτους, ωστόσο χρειάζεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή του ενόψει τελικών. Σημείωσε 5 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 9:23 λεπτά.

Βαθμολογία: 6/10

Δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, ως συνήθως, ο ηγέτης του «Τριφυλλιού», δίχως αυτό να σημαίνει πως ήταν αρνητικός. Απεναντίας, ο Καλάθης πρόσφερε επιθετικά, δημιουργικά κι αμυντικά, απλώς όχι στο βαθμό που το έκανε προ δύο ημερών. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως γίνεται και συντήρηση δυνάμεων. Σημείωσε 9 πόντους, 4 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 18:42 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 7.5/10

Έπαιξε με πάθος στην άμυνα, όπως συνηθίζει να κάνει, ενώ ξεχώρισε το τρίποντο που πέτυχε, απαντώντας σε αυτό του Ζάρα που προσπάθησε να ξεκινήσει μια αντεπίθεση στο σκορ για τον ΠΑΟΚ. Σημείωσε 3 πόντους, 1 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε 10:20 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 6/10

Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί. Σημείωσε 2 πόντους και 1 ριμπάουντ σε  5:08 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: –/10

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ