Η κριτική των «πράσινων» με ΠΑΟΚ! (Poll)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του 1ου ημιτελικού των Play-Offs της Basket League και ο Άρης Αντωνόπουλος σχολιάζει την απόδοση των «πράσινων», ενώ εσείς μπορείτε να ψηφίζετε τον πολυτιμότερο παίκτη του «Τριφυλλιού».

Ουσιαστική και ποιοτική η εμφάνιση του Αμερικανού power forward, ο οποίος αποδείχθηκε εύστοχος στις περισσότερος επιθετικές προσπάθειές του, δίχως να παραμελήσει διόλου τα αμυντικά του καθήκοντα. Θετικό σημάδι η αποψινή του απόδοση ενόψει τελικών, καθώς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον καλό εαυτό του παίκτη. Σημείωσε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 λάθη, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 22:41 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 7.5/10

Εξαιρετικός ο Αμερικανός γκαρντ, που για μια ακόμη φορά αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο των «πράσινων» στον τομέα της πρωτοβουλίας στο σκοράρισμα. Οι ενέργειές του έδωσαν «φτερά» στον Παναθηναϊκό, βοηθώντας καταλυτικά ώστε οι «πράσινοι» να ξεφύγουν στο σκορ. Σημείωσε 17 πόντους, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 23:40 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 8.5/10

Πήρε χρόνο συμμετοχής και τον μετουσίωσε τόσο σε πόντους, όντας διψήφιος, όσο και σε δημιουργία. Οι αριθμοί του κρίνονται ικανοποιητικοί για το χρονικό διάστημα που παρέμεινε στο παρκέ, δείχνοντας ότι ανεβάζει στροφές στο καταλληλότερο σημείο της σεζόν στο πρωτάθλημα. Σημείωσε 10 πόντους, 1 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 16:08 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 7.5/10

Προσπάθησε να ξεχωρίσει επιθετικά, ωστόσο η αστοχία του από την περιφέρεια δεν του επέτρεψε να πετύχει το στόχο του, περιοριζόμενος εν τέλει περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι. Σαφέστατα μπορεί και καλύτερα. Σημείωσε 5 πόντους, 1 ασίστ και 1 λάθος σε 16:20 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 5/10

Βοήθησε στον τομέα των ριμπάουντ ο Αμερικανός παίκτης του Παναθηναϊκού, ωστόσο αυτό δεν συνέβη στα standards που μας έχει συνηθίσει. Το ίδιο συνέβη και στον τομέα του σκοραρίσματος, αφού δε πήρε σχεδόν καθόλου προσπάθειες. Πάντως, μέτρησε 2/2 δίποντα. Σημείωσε 6 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 22:38 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 6.5/10

Γέμισε τους αντιπάλους του με φάουλ όταν ο Πασκουάλ αποφάσισε να τον ρίξει στο παρκέ, με τον ίδιο να πράττει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Σημαντική η συνεισφορά του και στο αμυντικό κομμάτι, θωράκισε τη ρακέτα των «πράσινων». Δεν ήταν τόσο εύστοχος, ωστόσο. Σημείωσε 5 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλέψιματα, 1 λάθος και 1 μπλοκ σε 17:08 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 6.5/10

Ο Αμερικανός small forward προσπαθεί να βρει τον καλό εαυτό του, όμως γνωρίζει και ο ίδιος πως μετά τον τραυματισμό του θα χρειαστεί αρκετή δουλειά σε αγωνιστικό και «εγκεφαλικό» επίπεδο για να επανέλθει ενόψει τελικών. Δεν πήρε πολλές προσπάθειες, όντας εύστοχος παρόλα αυτά.  Σημείωσε 5 πόντους, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 20:08 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 5.5/10

Θετικότατη η εμφάνιση του νεαρού power forward του Παναθηναϊκού. Έκανε πράγματα στο παρκέ που δεν αποτυπώθηκαν στη στατιστική, ενώ οι αποφάσεις του αποπνέουν πλέον ωριμότητα. Καλός αμυντικά, καλός και εκτελεστικά (1/2 δίποντα και 1/2 τρίποντα). Σημείωσε 7 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 17:19 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 7/10

Πέρασε στο παρκέ για να «πληγώσει» τον ΠΑΟΚ από την περιφέρεια και κατά το ήμισυ πέτυχε το στόχο του. Δεν παρέμεινε πολύ ώρα στο παρκέ για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Σημείωσε 3 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος σε 10:20 λεπτά.

Βαθμολογία: 6/10

Ό,τι κι αν πει κανείς για τον Καλάθη της φετινής σεζόν θα είναι ελάχιστο. Ο ομογενής γκαρντ του Παναθηναϊκού τα έκανε όλα στο ΟΑΚΑ, όντας εύστοχος, ομαδικός και αποφασιστικός στο ριμπάουντ, πραγματοποιώντας ένα double double που δεν έχει συνηθίσει να πετυχαίνει (συνδυασμός πόντων και ριμπάουντ). Σημείωσε 17 πόντους, 6 ασίστ, 12 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 23:52 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 9.5/10

Μπήκε στο ματς για να παίξει άμυνα και να ματσάρει τα δυνατά κορμιά της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο Πασκουάλ του έδωσε έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο στο ματς, τον οποίο κι εκτέλεσε όπως έπρεπε. Σημείωσε 4 πόντους και 1 ριμπάουντ σε 9:46 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 6.5/10

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ