Η κριτική των «πράσινων» με Ολυμπιακό! (Poll)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και ο Άρης Αντωνόπουλος σχολιάζει την απόδοση των «πράσινων», ενώ εσείς μπορείτε να ψηφίζετε τον πολυτιμότερο παίκτη του «Τριφυλλιού».

Μια ανάσα βρέθηκε από το double double, ωστόσο για 1 πόντο δεν τα κατάφερε. Δικαιωματικά ανήκει στους κορυφαίους του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς ήτα άκρως συνεπής στην άμυνα. Επιθετικά δεν πήρε πολλές προσπάθειες, ωστόσο έκανε τρομερή δουλειά στις προσωπικές μονομαχίες και στα ριμπάουντ.  Σημείωσε 9 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε 34:15 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 9/10

Θετικότατος ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού σε ένα ακόμη παιχνίδι. Η συνεισφορά του στο σκοράρισμα ήταν ξανά εντυπωσιακή και παρόλο που στο 1ο ημίχρονο πήρε κάποιες απερίσκεπτες και «τραβηγμένες» προσπάθειες, στην επανάληψη φάνηκε πιο ώριμος. Σημείωσε 14 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 21:00 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 8.5/10

Δεν αγωνίστηκε πολύ, ωστόσο κατάφερε να κάνει κάποια καλά πράγματα στο παρκέ, δίχως όμως να φανεί ιδιαίτερα. Εντυπωσιακό το 100% ευστοχίας που είχε.  Σημείωσε 5 πόντους, 1 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε 8:16 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 6.5/10

Αγωνίστηκε ελάχιστα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί.

Βαθμολογία: -/10

Αρκετή ενέργεια στην άμυνα έβγαλε ο έμπειρος Αμερικανός power forward, ο οποίος πλέον εκτελεί με συνέπεια τις οδηγίες του Πασκουάλ στο παρκέ, δεδομένου ότι ο ρόλος του στην ομάδα έχει αλλάξει. Πήρε ελάχιστες προσπάθειες επιθετικά. Σημείωσε 5 πόντους, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 λάθος και 1 κλέψιμο σε 25:24 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 6.5/10

Αγωνίστηκε ελάχιστα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί.

Βαθμολογία: –/10

Η επιστροφή του… «φονιά» Ρίβερς, που όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν. Για κάτι παραπάνω από 20 λεπτά ήταν πραγματικά «φλογερός», τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, βρίσκοντας μάλιστα τον ρυθμό που έψαχνε από τα 6.75. Στο 2ο ημίχρονο έριξε την απόδοσή του, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν μπορεί να αμαυρώσει την θετικότατη παρουσία του. Σημείωσε 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 λάθος και 1 κλέψιμο σε 31:02 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 9/10

Δεν αγωνίστηκε.

Βαθμολογία: -/10

Δεν ήταν τόσο εύστοχος, όσο στο ΣΕΦ στον 2ο τελικό της σειράς και ως εκ τούτου δεν μπόρεσε να προσφέρει σημαντικά πράγματα επιθετικά. Παρόλα αυτά, έμεινε αρκετή ώρα στο παρκέ, καθώς η αμυντική του παρουσία ήταν θετική. Σημείωσε 5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 22:24 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 6/10

Τον έχουμε συνηθίσει σε καλύτερα βράδια στο οργανωτικό κομμάτι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο ηγετικός γκαρντ του «Τριφυλλιού» δεν είχε τεράστια συμβολή στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Έκανε τη ζημιά όταν έπρεπε, ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως πραγματοποίησε 5 κλεψίματα! Σημείωσε 13 πόντους, 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 2 λάθη σε 29:11 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 9/10

Αγωνίστηκε περίπου για ένα δεκάλεπτο και αυτό του ήταν αρκετό για να βγάλει την απαραίτητη ενέργεια που έψαχνε η ομάδα σε άμυνα κι επίθεση. Σε σχέση με την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ΣΕΦ, ο Θανάσης ήταν ιδιαιτέρως εύστοχος, κάνοντας το 3/3 εντός πεδιάς. Σημείωσε 7 πόντους και 1 ριμπάουντ σε 10:42 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 6.5/10

Απελπιστικά άστοχος στις ελεύθερες βολές ο ομογενής σέντερ του Παναθηναϊκού. Με αυτόν τον τρόπο αδίκησε τον εαυτό του και παρά τα φάουλ που πήρε, δεν κατάφερε να σκοράρει. Σημαντικός στο αμυντικό κομμάτι. Σημείωσε  4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο 11:49 λεπτά συμμετοχής.

Βαθμολογία: 6.5/10

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ