Η κριτική των «πράσινων» με Μπάμπεργκ! (Poll)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μπάμπεργκ με σκορ 95-74 και ο Μαρίνος Πρίντεζης σχολιάζει την απόδοση των «πράσινων», ενώ εσείς μπορείτε να ψηφίζετε τον πολυτιμότερο παίκτη του «Τριφυλλιού».

Με εξαίρεση την λίγη ζωηράδα στην τρίτη περίοδο που έβαλε μερικούς πόντους, έδειξε να μην έχει φρεσκάδα και ήταν αρνητικός. Η άμυνά του ήταν άφαντη. Σημείωσε 7 πόντους με 1/8 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 3 ριμπάουντ και έκανε 3 λάθη σε 26 λεπτά.

Βαθμολογία: 3/10

Ηταν αρνητικός. Καμία σχέση με βάση τα όσα έκανε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά βοήθησε. Ηταν άποντος με 0/4 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 3 ριμπάουντ σε 19 λεπτά.

Βαθμολογία: 1/10

Ηταν κάπως ζωηρός, αλλά τους περισσότερους πόντους τους έβαλε όταν είχαν κριθεί όλα. Δεν βοήθησε ούτε στον τομέα της άμυνας και στο να σταματήσει τον ρυθμό της Μπάμπεργκ. Σημείωσε 11 πόντους με 3/7 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 2 ριμπάουντ σε 22 λεπτά.

Βαθμολογία: 4/10

Τίποτα! Μηδέν εις το πηλίκο! Ο Αμερικανός γκαρντ έπαιξε ελάχιστα, αλλά ήταν άφαντος. Ηταν άποντος με 0/3 σουτ εντός παιδιάς και μοίρασε 1 ασίστ σε 9 λεπτά.

Βαθμολογία: 1/10

Ξεκίνησε καλά, έπαιξε το πικ εν ρολ με τον Καλάθη σε 2 φάσεις, αλλά ως εκεί. Εχει τραβήξει… λούκι και αυτό είναι ένα ελαφρυντικό, αλλά δεν ήταν φρέσκος και δέχθηκε αρκετά καλάθια. Σημείωσε 4 πόντους με 2/7 δίποντα και μάζεψε 4 ριμπάουντ σε 25 λεπτά.

Βαθμολογία: 4/10

Αυτό που έδωσε, στα λεπτά που αγωνίστηκε ήταν το καλύτερο δυνατό. Ναι έφαγε και καλάθια στην άμυνα, αλλά αυτός είναι ο Βουγιούκας. Είχε μαχητικότητα. Σημείωσε 8 πόντους με 4/4 δίποντα και μοίρασε 1 ασίστ σε 9 λεπτά.

Βαθμολογία: 7/10

Δεν είχε σπιρτάδα, δεν βοήθησε τον Καλάθη στο αμυντικό κομμάτι (όταν αγωνίστηκαν μαζί). Ηταν αρνητικός. Σημείωσε 3 πόντους με 1/2 σουτ εντός παιδιάς σε 13 λεπτά.

Βαθμολογία: 2/10

Μπήκε με ενθουσιασμό, έδωσε κάποιες λύσεις στην επίθεση και στην άμυνα, αλλά έφαγε αρκετά καλάθια. Δεν βοήθησε στα μπλοκ άουτ. Το πρόσημο ήταν αρνητικό. Σημείωσε 6 πόντους με 3/6 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 2 ριμπάουντ σε 17 λεπτά.

Βαθμολογία: 2/10

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Ο καλύτερος! Ηταν απελπιστικά μόνος του! Γύρισε το ματς με την σπιρτάδα του, έκανε τα πάντα, αλλά δεν είχε στηρίγματα. Κρίμα για τον φυσικό ηγέτη της ομάδας. Εκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα με 31 πόντους με 13/20 σουτ εντός παιδιάς και 7 ασίστ σε 36 λεπτά.

Βαθμολογία: 10/10

Ξεκίνησε στην βασική πεντάδα, αλλά αν και το πάλεψε, δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο. Χάθηκε και εκείνος στην τραγική βραδιά της ομάδας. Σημείωσε 4 πόντους με 2/3 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 2 ριμπάουντ σε 21 λεπτά.

Βαθμολογία: 2/10

Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί, βάσει βαθμολογίας.

Βαθμολογία: -/10

Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί, βάσει βαθμολογίας.

Βαθμολογία:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ