Η κριτική των «πράσινων» με Λαύριο! (Poll)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε το Λαύριο με σκορ 12-118 στο ΟΑΚΑ και ο Μαρίνος Πρίντεζης σχολιάζει την απόδοση των «πράσινων». ενώ εσείς μπορείτε να ψηφίζετε τον πολυτιμότερο παίκτη του «Τριφυλλιού».


Εδωσε κατά διαστήματα λύσεις, αλλά ήταν εμφανώς κουρασμένος και δέχθηκε αρκετά καλάθια. Εβαλε και το τρίποντο που έστειλε το ματς στην δεύτερη παράταση, αλλά ως εκεί. Σημείωσε 11 πόντους με 3/11 σουτ εντός παιδιάς και μοίρασε 5 ασίστ σε 34 λεπτά.

Η βαθμολογία: 6/10

Πήρε μπρος. Πήρε τα πάνω του, ειδικά στην δεύτερη περίοδο, αλλά ως εκεί. Εβαλε και την βολή στο τέλος, πήρε ένα κρίσιμο επιθετικό ριμπάουντ στην δεύτερη παράταση. Σημείωσε 15 πόντους με 5/10 σουτ εντός παιδιάς και μοίρασε 2 ασίστ σε 34 λεπτά.

Η βαθμολογία: 6/10

Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Ηταν αρνητικός στο παιχνίδι και δεν βοήθησε την ομάδα του, αλλά ούτε και τους συμπαίκτες του ώστε να τους δώσει πολύτιμες ανάσες. Σημείωσε 5 πόντους με 2/6 σουτ εντός παιδιάς σε 19 λεπτά.

Η βαθμολογία: 2/10


Πήρε τις προσπάθειες του, έβαλε κάποια καλάθια-ανάσα, αλλά η παρουσία του δεν καθόρισε κάτι ιδιαίτερο. Ειδικά στις παρατάσεις. Σημείωσε 10 πόντους με 5/6 δίποντα και πήρε 1 ριμπάουντ σε 11 λεπτά.

Η βαθμολογία: 4/10

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Κατά την διάρκεια του αγώνα έδωσε ανάσες στο παρκέ, αλλά στα κρίσιμα σημεία ήταν εκτός. Δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Είχε τα πάνω του και τα κάτω του, αλλά επιθετικά δεν ήταν κακός. Σημείωσε 13 πόντους με 4/4 σουτ εντός παιδιάς και μοίρασε 4 ασίστ σε 18 λεπτά.

Η βαθμολογία: 5/10

Απολύτως τίποτα. Επιθετικά δεν προσέφερε λύσεις ενώ αμυντικά όσο ήταν στο παρκέ «έφαγε» αρκετά καλάθια. Εν ολίγοις πέρασε απαρατήρητος στο ματς. Ηταν άποντος με 0/4 σουτ εντός παιδιάς και μοίρασε 3 ασίστ σε 15 λεπτά.

Η βαθμολογία: 2/10


Στην δεύτερη και καθοριστική παράταση ήταν εκεί. Εδωσε λύσεις, κέρδισε «μάχες», ήταν σημαντική η συνεισφορά του στη νίκη της ομάδας του. Σε επίθεση και σε άμυνα. Σημείωσε 11 πόντους με 5/6 δίποντα και μάζεψε 13 ριμπάουντ σε 35 λεπτά.

Η βαθμολογία: 9/10


Ο φυσικός ηγέτης των «πρασίνων» είχε κομβική συνεισφορά στο παιχνίδι της ομάδας. Εδωσε λύσεις στην επίθεση, στην οργάνωση και στην δημιουργία. Εβαλε το χεράκι του στη νίκη του Παναθηναϊκού. Σημείωσε 21 πόντους με 7/13 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ σε 33 λεπτά.

Η βαθμολογία: 9/10

Ηταν τρομερός. Καθοριστικός από τους καλύτερους της ομάδας. Στην επίθεση πήρε τα πάνω του και έδωσε λύσεις ενώ έβαλε και το καθοριστικό τρίποντο-ψυχολογίας στην δεύτερη παράταση που έγραψε το 118-113. Σημείωσε 24 πόντους με 7/13 σουτ εντός παιδιάς και μοίρασε 2 ασίστ σε 30 λεπτά.

Η βαθμολογία: 9/10

Εκανε εξαιρετικές άμυνες και σε σημεία-κλειδιά του αγώνα. Εβαλε την υπογραφή του ώστε ο Παναθηναϊκός να μην χάσει το παιχνίδι. Προσέφερε πόντους με την αθλητικότητά του. Ηταν δραστήριος. Σημείωσε 10 πόντους με 5/6 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 2 ριμπάουντ σε 18 λεπτά.

Η βαθμολογία: 7/10

Αγωνίστηκε ελάχιστα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί βάσει βαθμολογίας

Η βαθμολογία:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ