Η κριτική των «πράσινων» με Κύμη! (Poll)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Κύμη στο ΟΑΚΑ με σκορ 87-64 και ο Μαρίνος Πρίντεζης σχολιάζει την απόδοση των «πράσινων», ενώ εσείς μπορείτε να ψηφίζετε τον πολυτιμότερο παίκτη του «Τριφυλλιού».

Για άλλο ένα παιχνίδι, κινήθηκε σε χαλαρό ρυθμό. Σε ρυθμό… ρελαντί. Ηταν άστοχος και δεν βοήθησε την ομάδα. Σημείωσε 2 πόντους με 0/6 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 2 ριμπάουντ σε 14 λεπτά.

Βαθμολογία: 2/10

Εδωσε μερικές λύσεις και κατά την διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου. Βέβαια κινήθηκε και αυτός στο… ρελαντί. Σημείωσε 7 πόντους με 2/7 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 4 ριμπάουντ σε 22 λεπτά.

Βαθμολογία: 5/10

Ηταν ζωηρός. Ηταν δραστήριος και ανέβασε τον ρυθμό της ομάδας κυρίως στο ξεκίνημα. Βέβαια ήταν αρκετά άστοχος. Σημείωσε 5 πόντους με 2/8 σουτ εντός παιδιάς και μοίρασε 3 ασίστ σε 25 λεπτά.

Βαθμολογία: 5/10

Αγωνίστηκε ελάχιστα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί βάσει βαθμολογίας.

Βαθμολογία: -/10

Ηταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν. Εδωσε πνοή στην ομάδα και ανάσες στον Καλάθη (βέβαια αγωνίστηκαν και μαζί). Ηταν δημιουργικός και εκτελεστικός. Σημείωσε 10 πόντους με 2/5 σουτ εντός παιδιάς και μοίρασε 4 ασίστ σε 26 λεπτά.

Βαθμολογία: 8/10

Αγωνίστηκε ελάχιστα κα ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί βάσει βαθμολογίας.

Βαθμολογία: -/10

Ηταν μαχητικός. Είχε διάθεση και βοήθησε στην άμυνα και στην κυκλοφορία της μπάλας. Σημείωσε 7 πόντους με 3/7 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 5 ριμπάουντ σε 14 λεπτά.

Βαθμολογία: 6/10

Εβγαλε ενέργεια και έδωσε λύσεις κάτω από το καλάθι. Ηταν ουσιαστικός και με τις κινήσεις του απελευθέρωσε τους συμπαίκτες του. Φυσικά μπορεί και καλύτερα. Σημείωσε 7 πόντους με ¼ σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 6 ριμπάουντ σε 19 λεπτά.

Βαθμολογία: 7/10

Είχε διάθεση, είχε τσαγανό. Είχε όρεξη και μαχητικότητα στο παιχνίδι του. Φυσικά το ματς είχε κριθεί, αλλά προσέφερε χαμόγελα. Σημείωσε 7 πόντους με ¾ σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 2 ριμπάουντ σε 7 λεπτά.

Βαθμολογία: 7/10

Ηταν ο κορυφαίος! Για δεύτερο συνεχόμενο ματς της ομάδας ήταν ο καλύτερος. Είχε επιβλητική παρουσία στο παιχνίδι του. Τελείωσε ιδανικά τις φάσεις και έβγαλε ενέργεια και μαχητικότητα. Σημείωσε 22 πόντους με 10/11 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 9 ριμπάουντ σε 20 λεπτά.

Βαθμολογία: 10/10

Ο φυσικός ηγέτης των «πρασίνων» έδωσε τον ρυθμό στην ομάδα και έβαλε το χεράκι του στην δημιουργία. Σημείωσε 9 πόντους με 4/9 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ σε 23 λεπτά.

Βαθμολογία: 8/10

Ο διεθνής φόργουορντ έβγαλε ενέργεια και τελείωσε υποδειγματικά τις φάσεις που συνεργάστηκε με τον Καλάθη. Προσέφερε θέαμα και έδωσε λύσεις στην άμυνα. Σημείωσε 6 πόντους με 2/3 σουτ εντός παιδιάς ενώ έκανε 2 κλεψίματα σε 18 λεπτά.

Βαθμολογία: 7/10

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ