Η κριτική των «πράσινων» με ΑΕΚ! (Poll)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με σκορ 94-74 και ο Μαρίνος Πρίντεζης σχολιάζει την απόδοση των «πράσινων», ενώ εσείς μπορείτε να ψηφίζετε τον πολυτιμότερο παίκτη του «Τριφυλλιού».

Ο Νικ που είναι στον… αυτόματο και ο Θανάσης που ήταν το «κλειδί».

Είχε ενέργεια στο παιχνίδι του και έβαλε το χεράκι του και στην πρώτη περίοδο που έβαλε τις βάσεις. Στην συνέχεια κινήθηκε στο… ρελαντί. Σημείωσε 13 πόντους με 4/9 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 5 ριμπάουντ σε 26 λεπτά.

Η βαθμολογία: 7/10

Ηταν άστοχος. Δεν είναι σε καλό… φεγγάρι αυτό το διάστημα. Σημείωσε 6 πόντους με 2/9 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 4 ριμπάουντ σε 17 λεπτά.

Η βαθμολογία: 3/10

Κινήθηκε σε ρηχά νερά. Είχε τα πάνω του και τα κάτω του. Πάντως ήταν ζωηρός. Σημείωσε 7 πόντους με ¾ σουτ εντός παιδιάς και μοίρασε 1 ασίστ σε 12 λεπτά.

Η βαθμολογία: 4/10

Ο άτυχος του Παναθηναϊκού. Προτού τραυματιστεί είχε ενέργεια και έβαλε το χεράκι του. Σημείωσε 5 πόντους με 2/5 σουτ εντός παιδιάς και μοίρασε 3 ασίστ σε 11 λεπτά.

Η βαθμολογία: 5/10

Πέρασε και δεν ακούμπησε. Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά δεν χρειάστηκε να παίξει πολύ σε ένα ματς που είχε κριθεί από νωρίς. Ηταν άποντος με 0/2 δίποντα σε 11 λεπτά.

Η βαθμολογία: 2/10

Επαιξε με… σβηστές τις μηχανές. Πιο πολύ για να ξεκουράσει τον Καλάθη. Δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι το εντυπωσιακό στο παιχνίδι. Σημείωσε 3 πόντους με ¼ σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 3 ριμπάουντ σε 17 λεπτά.

Η βαθμολογία: 3/10

Είχε όρεξη, είχε ενέργεια στο παιχνίδι του. Εκανε ό,τι ήθελε την φροντ λάιν της «Ενωσης». Ηταν κυρίαρχος κάτω από το καλάθι. Σημείωσε 13 πόντους με 4/7 σουτ εντός παιδιάς και μάζεψε 8 ριμπάουντ σε 20 λεπτά.

Η βαθμολογία: 8/10

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Ο κορυφαίος! Ειλικρινά ό,τι και να γράψεις για αυτό τον άνθρωπο είναι λίγο. Εκανε τα πάντα. Δημιουργικός στο ξεκίνημα ενώ στην τρίτη περίοδο έβαλε 16 πόντους στο χαλαρό. Σημείωσε 19 πόντους με 7/12 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ σε 23 λεπτά.

Η βαθμολογία: 10/10

Εδωσε λύσεις στο ένας εναντίον ενός. Επαιξε άμυνα. Ηταν φιλότιμος στο παιχνίδι του, αν και κινήθηκε και αυτός στο ρελαντί. Σημείωσε 7 πόντους με 3/7 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ σε 21 λεπτά.

Η βαθμολογία: 6/10

Μαζί με τον Νικ ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα. Είχε ενέργεια, έπαιξε τρομερή άμυνα πάνω στον Γκριν. Εβαλε την υπογραφή του στο πρώτο δεκάλεπτο. Εβαλε και τους πόντους του. Σημείωσε 8 πόντους με 4/8 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 1 ριμπάουντ και μοίρασε 1 ασίστ σε 20 λεπτά.

Η βαθμολογία: 9/10

Αγωνίστηκε μόλις 4 λεπτά και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί η συμμετοχή του.

Η βαθμολογία:

Πήρε προσπάθειες στην αρχή. Εδωσε λύσεις και έκανε «ζημιά» κάτω από το καλάθι της ΑΕΚ. Το πάλεψε και στα ριμπάουντ. Σημείωσε 11 πόντους με 5/7 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 7 ριμπάουντ και έκλεψε 2 φορές την μπάλα σε 18 λεπτά.

Η βαθμολογία: 8/10

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ