Η 2η εκπομπή του «Όλα Πράσινα TV» (vid)

Παρακολουθείστε τη δεύτερη εκπομπή του «Όλα Πράσινα TV», με τους Ηλία Λιβάνιο και Στέλιο Μπιτσώρη από τις 21:00 μέχρι και τις 22:30.

Δεδομένου πως η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό διεξήχθη τη Δευτέρα (29/10), ώρα 21:30, γίνεται σαφές πως η εκπομπή του «Όλα Πράσινα TV» με τους Νικόλα Φλωράτο και Μπάμπη Τσιμπίδα δεν μπορούσε να μεταδοθεί την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, καθώς συνέπεσε με το σημαντικό παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Αυτή τη φορά ήταν σας οι Ηλίας Λιβάνιος και Στέλιος Μπιτσώρης, με τους οποίους είχατε την ευκαιρία να συζητήσετε τα πεπραγμένα του ματς με τον ΠΑΟΚ, θέματα σχετικά με την επόμενη αναμέτρηση του «Εξάστερου» στη Euroleague κόντρα στη Μπούντουτσνοστ και όχι μόνο.

Υπενθυμίζουμε πως δεδομένης της μεγάλης συμμετοχής σας στην 1η εκπομπή του «Όλα Πράσινα TV» και της επιθυμίας σας για παραπάνω από μία εκπομπή την εβδομάδα, το παραπάνω δίδυμο θα παγιωθεί και θα βρίσκεται κοντά σας κάθε Τετάρτη ή Πέμπτη, ώρα 21:00 με 22:30, αναλόγως των αναμετρήσεων του μπασκετικού Παναθηναϊκού (όταν υπάρχει ματς την Πέμπτη, η εκπομπή θα μεταδίδεται Τετάρτη κι όταν υπάρχει ματς την Παρασκευή, η εκπομπή θα μεταδίδεται Πέμπτη).

Το «Όλα Πράσινα TV» εκπέμπει μέσω live streaming από την σελίδα του «Όλα Πράσινα» στο facebook, ενώ όσοι δεν χρησιμοποιούν το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να παρακολουθούν την εκπομπή μέσω του site, εδώ και σε επανάληψη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ