«Ερυθρόλευκη» τρομοκρατία στο ΣΕΦ!

Καταστάσεις… ζούγκλας έχουν δημιουργήσει στο ΣΕΦ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά από το μεγάλο «διπλό» του Παναθηναϊκού στο Φάληρο, με τους «πράσινους» να παραμένουν αποκλεισμένοι στο γήπεδο. 

Με φωτιές και σοβαρές υλικές ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ αποφάσισαν να… «απαντήσουν» οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην ανωτερότητα των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ, αμέσως μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού της σειράς του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το Φάληρο, δεκάδες θερμόαιμοι έσπασαν και έκαψαν αρκετά αυτοκίνητα, με την Αστυνομία να πραγματοποιεί 7 συλλήψεις και μία προσαγωγή. Μάλιστα, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια των σοβαρότατων επεισοδίων κινδύνεψε άμεσα και η σωματική ακεραιότητα όλων όσων απαρτίζουν την αποστολή του «Τριφυλλιού», καθώς επιχείρηθηκε… «ντου» στα «πράσινα» αποδυτήρια.

Ευτυχώς, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, καθώς στον χώρο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική για όλους.

Αρκετή ώρα μετά το τελευταίο σάλπισμα της κόρνας στο ΣΕΦ, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρέμειναν αποκλεισμένοι εντός των αποδυτηρίων, ενώ πλέον θα αποτελεί σκάνδαλο εάν η έδρα των «ερυθρόλευκων» δεν λάβει τις πρέπουσες ποινές και τιμωρίες.

Εικόνα από τα αποδυτήρια:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ