Επισήμως «μαύρο» πρόβατο…

Μετά τη νίκη επί του Κολοσσού, ο Κωνσταντίνος Πανάς σχολιάζει τα παρασκηνιακά που αφορούν το μέλλον του «Εξάστερου» στην Euroleague.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Πλέον, οι «πράσινοι» κοιτούν τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως με τους χειρότερους οιωνούς. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκτέθηκε σε όλους και δεν στηρίχθηκε από κανέναν. Αντιμετωπίστηκε σαν τον «τρελό» του χωριού και ταυτόχρονα η διοργάνωση έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα με τον ορισμό του Λαμόνικα στον πρώτο κιόλας αγώνα των Play-Offs. Μείνε με τους δυνατούς και νίκα και τη διαιτησία.

Το να πάει ο Παναθηναϊκός στην τρίτη τη τάξη διοργάνωση στην Ευρώπη βάσει δυναμικότητας είναι κάτι καταστροφικό, για τον ίδιο περισσότερο και λιγότερο για τη Euroleague, αφού ΚΑΜΙΑ ομάδα δεν επρόκειτο να την αφήσει και να ακολουθήσει τους «πράσινους».

Ωστόσο είμαι σίγουρος πως μέχρι το καλοκαίρι έχει δρόμο το πράγμα. Το να πάει ο Παναθηναϊκός τόσο εύκολα στο Champions League αγνοώντας επιδεικτικά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο θα ρίξει αγωνιστικά επίπεδο την ομάδα – γιατί δεν πρόκειται οι παίκτες τύπου Καλάθη, Τζέιμς να παίξουν σε αυτή τη διοργάνωση – είναι εκτός λογικής.

Από την άλλη δεν γίνεται να κάθεσαι να σε…. γ@@@ε με το «έτσι θέλω» και να στέλνουν στο Final 4 τις ομάδες που αυτοί επιθυμούν και πάει λέγοντας. Ο πρόεδρος έχει δίκιο που ζητάει ισονομία, καθώς αυτή ΔΕΝ υπάρχει. Αλλά είναι τραγικό το γεγονός ότι κανείς άλλος πλην Παναθηναϊκού δεν μιλάει.

Είμαι υπέρ στο να παραμείνει ο Παναθηναϊκός στην Euroleague, αλλά ξανά λέω, όσα λεφτά και αν ρίξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, υπάρχει ένας τύπος που έχει δηλώσει σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους ότι… «αυτή η ομάδα δεν θα ξανά πάει Final 4». Ο λόγος… άγνωστος.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα επικεντρώνεται στη κρίσιμη εβδομάδα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Σε μια βδομάδα που εν πολλοίς θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4. Δύο νίκες ισοδυναμούν με πρόκριση. Ήττα στο πρώτο παιχνίδι θα αποτελέσει και φέτος τέλος στα όνειρα όλων μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ