Γιαννακόπουλος: «Γήπεδο μπάσκετ στη Λεωφόρο, αν…»

Την πεποίθηση του ότι θα ολοκληρωθεί το Athens Alive αλλά και την ύπαρξη plan b σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί το μεγαλεπήβολο αυτό σχέδιο γνωστοποίησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της Nova πριν την έναρξη της αναμέτρησης απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Συγκεκριμένα, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τόνισε ότι το Athens Alive προχωρά με σταθερά βήματα, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο του Παναθηναϊκού φέτος που δεν είναι άλλος από την ευρωπαϊκή κούπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Πάντα έχουμε στόχο κούπα. Θέλουμε να πάμε στο Final Four και να τη σηκώσουμε κιόλας», δήλωσε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια:

Για τη «συμφιλίωση» με τον Τζόρντι Μπερτομέου: «Τα έχουμε πολλές φορές. Λάθη έγιναν και από τις δύο πλευρές, τα διορθώσαμε και θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη χρονιά με πρωταγωνιστές τους αθλητές».

Για την εμπλοκή του στα διοικητικά της «πράσινης» ΠΑΕ: «Με την εμπλοκή στα διοικητικά είναι γνωστό εδώ και καιρό, σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η μεταβίβαση των μετοχών στον κύριο Παϊρότζ. Εμείς προχωράμε βάσει σχεδίου. Και εγώ και οι ξένοι επενδυτές, αλλά και η πολιτεία πιστεύουμε και είμαστε ταγμένοι στο Athens Alive. Υπάρχει όμως και το Plan B. Είναι η ανακατασκευή της Λεωφόρου με γήπεδο μπάσκετ και στέγαση για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα δεν φτάσουμε εκεί και θα προχωρήσει το Athens Alive. Αν προχωρήσει το Athens Alive που το πιστεύω, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει μία ευκαιρία να στεγάσει όλα τα αθλήματα όπως επιθυμεί».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ