Αποστομωτικός «Ζοτς» για το αν θα πήγαινε… Ολυμπιακό!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς άνοιξε την καρδιά του μετά από καιρό για τον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως αυτή ανήκει ολοκληρωτικά στο «Τριφύλλι», ασχέτως των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Ακολουθει ένα απόσπασμα από τα όσα είπε στο «Πρώτο Θέμα»:

Για το ποιον ξεχωρίζει ανάμεσε σε Διαμαντίδη και Σπανούλη: «Και τους δύο. Ομως ξεχωρίζω τον Διαμαντίδη. Οχι μόνο για συναισθηματικούς λόγους. Αλλά και για τις επιδόσεις του. Και για το γεγονός ότι έφυγε σχετικά νωρίς. Και για τον χαρακτήρα του. Ο Διαμαντίδης είναι θησαυρός. Εκτός από θηριώδης παικταράς διεθνούς επιπέδου, ασύλληπτης ποιότητας, είναι και κάτι άλλο, ανώτερο από όλους τους τίτλους που έχει κατακτήσει. Είναι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Για το αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό: «Ποτέ στον Ολυμπιακό, όσα κι αν μου πρόσφεραν. Η καρδιά μου, το σπίτι μου, το συναίσθημα μου είναι και θα παραμείνουν στον Παναθηναϊκό. Δεκατρία χρόνια ήταν αυτά, δεν ξεχνιούνται με τίποτα. Άλλωστε, περιττό να σου πω κανείς από τον Ολυμπιακό δεν μου έχει κάνει πρόταση. Αλλά και να μου έκανε, εγώ δεν θα πήγαινα. Πάντα με τον Παναθηναϊκό. Η καρδιά μου με τον Παναθηναϊκό. Επαγγελματικά με τη Φενέρ. Δύο πράγματα εντελώς διαφορετικά».

Για τους Γιαννακόπουλους: «Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Εξαιρετικές και ακηλίδωτες οι σχέσεις μου με τον Δημήτρη. Ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή των καλύτερων ομάδων του μπάσκετ. Γιατί; Μα επειδή είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ