Αποκλειστικό: Τιτάνια προσπάθεια Γιαννακόπουλου για Πιτίνο!

Με τον Ρικ Πιτίνο στο τιμόνι του θέλει να συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο προκειμένου να τον κρατήσει στην Αθήνα.

Στην αποκάλυψη ότι ο Ρικ Πιτίνο αποτελεί τον «νούμερο 1» στόχο ενόψει της νέας σεζόν προέβη ο μπασκετικός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Νικόλας Φλωράτος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Όλα Πράσινα TV».

Όπως υποστήριξε ο Νικόλας Φλωράτος, μπορεί στην προπονητολογία του καλοκαιριού να πρωταγωνιστούν τα ονόματα των Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Δημήτρη Ιτούδη, παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Τα τελευταία αποτελέσματα αλλά κυρίως η ολική αντίστροφη της ψυχολογίας, η εικόνα των παικτών στο γήπεδο και το ιδιαίτερο δέσιμο που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Ρικ Πιτίνο και των παικτών του, έχουν οδηγήσει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ στην απόφαση να «παγώσει» οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πριν εξαντλήσει κάθε περιθώριο με τον θρύλο του αμερικανικού μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λοιπόν, έχοντας εντυπωσιαστεί από τα άμεσα αποτελέσματα που έχει επιφέρει η έλευση του Πιτίνο, θέλει να «δέσει» τον Αμερικανό στην Αθήνα, κάμπτοντας την αντίσταση της γυναίκας του και ανατρέποντας τα δεδομένα μιας υπόθεσης που μέχρι πρότινος έμοιαζε «χαμένη». Θα τα καταφέρει;

Αναλυτικά όσα είπε ο Νικόλας Φλωράτος στο 1:01:00:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ