Αποκλειστικό: Κοντά στην ανανέωση ο Παππάς!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Όλα Πράσινα», σε αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό οδεύει πιθανότατα η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Νίκου Παππά, με το χάσμα των προηγούμενων ημερών να έχει γεφυρωθεί σημαντικά.

Κοντά στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Νίκος Παππάς, καθώς μετά από χρονοβόρες διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του «Τριφυλλιού», οι δύο πλευρές δεν απέχουν πολύ από τη συμφωνία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Όλα Πράσινα», ο Έλληνας γκαρντ που προσφάτως απέρριψε δύο προτάσεις των «πράσινων» για την ανανέωση του συμβολαίου του, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (5/7) ανέπτυξε συζητήσεις σε δύο περιπτώσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και ο ίδιος να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Οι νέες επαφές μεταξύ των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα και πλέον όπως όλα δείχνουν, εκτός απροόπτου, ο Νίκος Παππάς πιθανότατα θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Φυσικά, από τη στιγμή που δεν υπάρχει οτιδήποτε επίσημο, άπαντες θα πρέπει να περιμένουν με προσοχή και υπομονή τις εξελίξεις. Ωστόσο, γεγονός είναι πως ο παίκτης βρίσκεται πια πολύ πιο κοντά στην παραμονή του στο ΟΑΚΑ, σε σχέση με το σενάριο αποχώρησής του από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας του «Εξάστερου» δεν επιθυμεί να δει τον Νίκο Παππά εκτός ομάδας, εξ ου τόσο η δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως ο παίκτης απέρριψε δις τις «πράσινες» κρούσεις, όσο και η απόφασή του για έναρξη νέων συνομιλιών για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πάντως, ο Τσάβι Πασκουάλ και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έχουν ήδη στη λίστα τους ορισμένα ονόματα γκαρντ, προκειμένου να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ