Ανοιχτά τα «ραντάρ» του «Εξάστερου»!

Διακριτικά στραμμένο έχει το βλέμμα του ο Παναθηναϊκός προς τη μπασκετική μεταγραφική αγορά, σύμφωνα με πληροφορίες του «Όλα Πράσινα», καθώς τα προσεχή παιχνίδια της Euroleague θα χρησιμεύσουν για εξαγωγή περαιτέρω συμπερασμάτων από το τεχνικό επιτελείο για το ρόστερ της ομάδας.

Μπορεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος να βρίσκεται στο ξεκίνημά της, ωστόσο τα προσεχή παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Euroleague, αλλά και η εικόνα που θα παρουσιάσουν σε αυτά οι «πράσινοι», θα αποτελέσουν σημαντικό τεστ με αρκετές… ενότητες για ορισμένες μονάδες του ρόστερ.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Με τους «πράσινους» να βρίσκονται στο 2-2 στην 4η αγωνιστική της Euroleague, γίνεται κατανοητό ότι εάν αυτό μετατραπεί σε 2-4, με δύο ήττες κόντρα σε Μπασκόνια και Ολυμπιακό εκτός έδρας, τότε το «καμπανάκι» της οκτάδας θα αρχίσει δειλά – δειλά να ηχεί στα αυτιά του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, το οποίο θα κληθεί να αντιδράσει. Με ποιον τρόπο, αυτό θα το κρίνει ο Τσάβι Πασκουάλ με τους συνεργάτες του.

Σε περίπτωση που ο Ισπανός τεχνικός κρίνει ότι πρέπει να προβεί άμεσα σε διορθώσεις, όσον αφορά το ρόστερ, δεν θα διστάσει να το εκφράσει στη διοίκηση του συλλόγου, ώστε να παρθούν αποφάσεις. Πάντως, μέχρι στιγμής ο Τσάβι Πασκουάλ δείχνει να εμπιστεύεται πλήρως τους παίκτες του, δίχως να επηρεάζεται από προσωπικά ντεφορμαρίσματα, τα οποία άλλωστε ενδεχομένως να είναι και πρόσκαιρα.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι ο «Εξάστερος» δεν έχει στραμμένα τα μεταγραφικά «ραντάρ» του προς όλες τις κατευθύνσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος στο ενδεχόμενο ξαφνικών και άμεσων ανακατατάξεων στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Άλλωστε, ο προπονητής των «πράσινων» είναι άνθρωπος του σωστού προγραμματισμού και της πρόληψης και γι’ αυτούς τους λόγους επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του πληθώρα επιλογών και εναλλακτικών σε κάθε περίπτωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ