Αμφίβολο το μέλλον του Τζέιμς στους Suns!

Εν αμφιβόλω τίθεται το μπασκετικό μέλλον του Μάικ Τζέιμς στους Phoenix Suns, καθώς κατά τη διάρκεια της ημέρας η ομάδα του θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα τον αποδεσμεύσει, εάν θα τον διατηρήσει ή εάν θα τον υποβιβάσει στη G-League.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Η τελευταία από τις *45 ημέρες του ειδικού two-way contract του Μάικ Τζέιμς με τους Phoenix Suns ολοκληρώνεται απόψε, με την αμερικανική ομάδα να καλείται να αποφασίσει σχετικά άμεσα για το μέλλον του παίκτη.

Ουσιαστικά, ο σύλλογος από το NBA έχει τρεις επιλογές όσον αφορά τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού: Ο ένας προβλέπει την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο άλλος την αποδέσμευσή του, ενώ ο τελευταίος τον υποβιβασμό του στη θυγατρική ομάδα των Suns στη G-League. Μάλιστα, ο ίδιος δεν έχει το δικαίωμα να αρνηθεί κάτι τέτοιο, μιας και οι όροι του two-way contract τον υποχρεώνουν να σεβαστεί μια τέτοιου είδους απόφαση μέχρι να ξεκαθαρίσουν οριστικά τα πράγματα.

Στην παρούσα φάση, όλα τα ενδεχόμενα θα πρέπει να θεωρούνται ανοιχτά. Δηλαδή, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την παραμονή του Μάικ Τζέιμς στους Phoenix Suns, όπως επίσης και τη φυγή του ή την έμμεση παραμονή του μέσω θυγατρικής έως ότου αδειάσει μια θέσει για τον ίδιο στην πρώτη ομάδα.

Πάντως, όπως και να ‘χει, εάν το αποψινό παιχνίδι των Suns με τους Toronto Raptors είναι το τελευταίο του Αμερικανού παίκτη με τη φανέλα της παρούσας ομάδας του, τότε είναι βέβαιο πως η υπόθεση δεν θα αφήσει αδιάφορους τους ανθρώπους του «Τριφυλλιού».

*Οι Phoenix Suns είχαν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τον παίκτη σε αγώνες NBA μόνο εντός αυτού του χρονικού διαστήματος, δίχως να υπολογίζονται οι μέρες όπου βρισκόταν στη θυγατρική ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ