«Όχι» από Παππά, δυσαρέσκεια από Γιαννακόπουλο!

Δύο αρνητικές απαντήσεις σε ισάριθμες προτάσεις του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει δώσει ο Νίκος Παππάς προσφάτως, η παραμονή του οποίου πλέον βρίσκεται στον… «αέρα». Δυσαρεστημένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την εξέλιξη της υπόθεσης.

Σε… θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση παραμονής του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Έλληνας γκαρντ των «πράσινων» δεν είπε το «ναι» σε δύο διαδοχικές προτάσεις της ομάδας για την ανανέωση του συμβολαίου του, προκαλώντας μάλιστα τη δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος αφορούσε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών (1+1+1+1) με οψιόν ετήσιας ανανέωσης κάθε καλοκαίρι από την μεριά του «Τριφυλλιού» και συνολικές αποδοχές που άγγιζαν τα 3 εκ. ευρώ με κλιμακωτή αύξηση. Η πλευρά του Νίκου Παππά δεν ικανοποιήθηκε από την προσέγγιση αυτή, κυρίως εξαιτίας του μη εγγυημένου συμβολαίου, και έτσι λίγες ημέρες μετά οι ιθύνοντες του «Εξάστερου» επανήλθαν με νέα κρούση.

Αυτή αφορούσε διετές «κλειστό» συμβόλαιο, που θα έληγε, δηλαδή, το καλοκαίρι του 2020, με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν τις 600.000 ευρώ για την αγωνιστική περίοδο 2018/2019 και τις 700.000 ευρώ για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020. Ωστόσο, για μια ακόμη φορά οι διαπραγματεύσεις δεν είχα αίσιο τέλος, με αποτέλεσμα η συνεργασία των δύο πλευρών να βρίσκεται στον «αέρα», όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ δεν υποδέχθηκε… όμορφα τα νέα από το «μέτωπο» Παππά, δεδομένης της καλής σχέσης που διατηρούν οι δυο τους, καθώς ενδέχεται πια ο Παναθηναϊκός να αναγκαστεί να στραφεί σε άλλες λύσεις για τη στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ