Όταν δεν σε αφήνουν να αγιάσεις…

Ο Κωνσταντίνος Πανάς γράφει για την απαράδεκτη συμπεριφορά των διαιτητών και τα «μαγειρέματα» του κύριου Τζόρντι, που επισκιάζουν την κακή εικόνα της ομάδας.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για συνομωσίες. Δεν μου αρέσει να γίνομαι ο καχύποπτος. Δεν μου αρέσει να γράφω για διαιτησία, αλλά πραγματικά, Δημήτρη Γιαννακόπουλε, αν διαβάζεις αυτά που γράφω… ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.

Σου βγαίνει η ψυχή να κερδίσεις, για να καταλήξεις στο γεγονός ότι δεν γλιτώνεις την Ρεάλ με… τίποτα και ότι ο Ολυμπιακός δεν χάνει το πλεονέκτημα. Απλά, τραγικό. Τα φέρατε στα μέτρα σας. Το καταλάβαμε ότι δεν μας θέλετε, αλλά δεν θα σας κάνουμε το χατίρι. Ακόμη και με τέτοια σφυρίγματα, θα σας την κάνουμε. Είστε ντροπή! Αηδίασα σήμερα…

Και πιστέψτε με, είμαι ο τελευταίος τύπος που θα γράψει για στόχευση και διαιτησία. Δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Απλά πράγματα. Ο «κακός» είναι αυτός που κερδίζει. Ο Παναθηναϊκός παραήταν ηθικός και τίμιος με δαύτους. Διοργάνωση της «πλάκας», στημένη στα μέτρα τους.

Στα μπασκετικά, οι «πράσινοι» έχουν μπει στην τελική ευθεία και προετοιμάζονται για να κάνουν το καλύτερο δυνατό, λογικά απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια ομάδα που δεν είναι άτρωτη, αλλά σίγουρα θα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω ο Παναθηναϊκός για να «σπάσει» την έδρα της και φυσικά να κρατήσει τη δική του αλώβητη. Όσο δύσκολο είναι το πρώτο, άλλο τόσο είναι και το δεύτερο.

Ο Τζέιμς δείχνει ότι διαθέτει πολλά κιλά «καρύδια» και έχει βρει το ρόλο που του ταιριάζει, ενώ ο Ντένμον έπρεπε να έχει τα λεπτά του Λοτζέσκι. Ο Πέιν δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει στην άμυνα με αλλαγές, ακόμη και αν έκανε λάθος επιλογές επιθετικά και ο Καλάθης μπορεί να είναι πολύ παραγωγικότερος έναντι στην άμυνα under σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

ΥΓ: Σπουδαίος ο Νέντοβιτς.
ΥΓ2: Τεράστιε Μάρκους Ντένμον!
ΥΓ3: Ντροπή σας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ