Ίαν… ειδικών συνθηκών!

Για τρίτο σερί παιχνίδι ο Ίαν Βουγιούκας ήταν θετικός, επιβεβαιώνοντας ότι μπορεί να προσφέρει ποιοτικά λεπτά στο ροτέισον του Τσάβι Πασκουάλ, ειδικά απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Στίματς.

Κάπου στο δεύτερο δεκάλεπτο της Πόλης, ο Παναθηναϊκός είχε κολλήσει στο σκορ. Η Εφές τον είχε προσπεράσει και σ’ εκείνο το σημείο οι «πράσινοι», έμοιαζαν να μην έχουν διαθέσιμες λύσεις στην επίθεσή τους.

Εκεί λοιπόν ήρθε ο Ίαν Βουγιούκας και με 5 σερί πόντους του (από τους 9 συνολικά), έδωσε μία μεγάλη ανάσα στον Παναθηναϊκό. Με τον Νικ Καλάθη φυσικά εν συνεχεία, ν’ αναλαμβάνει τη μπαγκέτα σε δημιουργία και σκοράρισμα.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Ο Ίαν έχει ακούσει πολλά από την επιστροφή του στην Αθήνα και μετά. Ωστόσο ο Πασκουάλ ήξερε ακριβώς γιατί τον απέκτησε και το τι μπορεί να προσφέρει ο παίκτης στην ομάδα. Ούτε για πενταδάτος ήρθε, ούτε για να καταστεί το βασικό επιθετικό όπλο των «πράσινων».

Ο Βουγιούκας αποκτήθηκε για να παίζει απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Στίματς της Εφές ή ο Μιλουτίνοφ, τους οποίους μπορεί να ματσάρει σωματικά, δίνοντας 10-12 ποιοτικά λεπτά ανά αγώνα. Όπως ακριβώς έκανε δηλαδή κι απέναντι στην Εφές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ