Έρχεται το… «Όλα Πράσινα TV»!

Στην προσπάθεια διαρκούς βελτίωσης των υπηρεσιών του προς τους αναγνώστες του, το «Όλα Πράσινα» είναι έτοιμο να μπει σε νέα εποχή, κάνοντας την επικοινωνία μαζί σας ακόμα πιο άμεση μέσω του… «Όλα Πράσινα TV»! 

Από την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα, από τις 21:00 ως τις 22:30, ο «ποδοσφαιρικός» και ο «μπασκετικός» ρεπόρτερ της ιστοσελίδας μας, Μπάμπης Τσιμπίδας και Νικόλας Φλωράτος αντίστοιχα, θα βρίσκονται στο στούντιο του «Όλα Πράσινα» για μια εκπομπή με πλούσια θεματολογία, αναλύσεις και φυσικά… μπόλικη συζήτηση με όλους εσάς!

Όπως επιτάσσει η φιλοσοφία που μας χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και στο «Όλα Πράσινα TV» όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν… φωνή! Ο καθένας από εσάς θα έχει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί, να ρωτήσει και να μεταφέρει το δικό του μήνυμα στους ρεπόρτερ μας, κάνοντας την εκπομπή ακόμα πιο διαδραστική!

Το «Όλα Πράσινα TV», που εγκαινιάζεται την προσεχή Δευτέρα, θα εκπέμπει μέσω live streaming από την σελίδα του «Όλα Πράσινα» στο facebook, ενώ όσοι δεν χρησιμοποιούν το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούν να παρακολουθούν την εκπομπή μέσω του site.

Τα υπόλοιπα στις οθόνες σας…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ