Έρευνα της Euroleague για τις καταγγελίες Γιαννακόπουλου

Πειθαρχική έρευνα αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα η Euroleague, προκειμένου να διερευνηθούν τα όσα κατήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο ημίχρονο του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν από τους ανθρώπους της Euroleague τα όσα συνέβησαν κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου του ντέρμπι των δύο «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προς τους διαιτητές με βάση τόσο το φύλλο αγώνα, όσο και τους ισχυρισμούς της «πράσινης» ΚΑΕ για τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα του «Εξάστερου», αναμένεται να προκαλέσουν τη διενέργεια πειθαρχικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί περί χρηματισμού διαιτητών από τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμούν να δημιουργήσουν μια γενικότερη συζήτηση γύρω από το παραπάνω ζήτημα, το οποίο θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πως δεν έχει να κάνει με την παλαιότερη κόντρα ανάμεσα σε σύλλογο και Euroleague, αλλά αφορά αποκλειστικά τους «ερυθρόλευκους».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ