Έπεσε, αλλά δεν εξαφανίστηκε η ποινή της Euroleague σε Γιαννακόπουλο!

Επίσημα γνωστή έγινε η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου της Euroleague, σχετικά με την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Έπεσε στους 5 μήνες (από τους 12) η απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, ενώ προστέθηκε και πρόστιμο της τάξης των 60 χιλ. ευρώ.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Έπειτα από 21 ημέρες σιγής, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν επίσημα για το αποτέλεσμα της έφεσης που είχαν καταθέσει. Το δευτεροβάθμιο όργανο της Euroleague απέρριψε το αίτημα ολικής διαγραφής της ποινής, μειώνοντας ωστόσο την απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από τους 12 μήνες στους 5. Αυτό, ουσιαστικά, σημαίνει ότι ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι του «Εξάστερου», μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν!

Παράλληλα, στην τιμωρία προστέθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ. Να επαναλάβουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ζητήσει την καθολική άρση της ποινής, προκειμένου να παραμείνει και του χρόνου ο Παναθηναϊκός στη Euroleague. Όπως είναι λογικό, πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του αφεντικού της ΚΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ