Έδωσε εξηγήσεις ο Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς έδωσε εξηγήσεις μέσω twitter για προηγούμενα «τιτιβίσματά» του και ξεκαθάρισε πως δεν σκόπευε να μιλήσει άσχημα για τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Νομίζω ότι πρέπει να πω κάτι. Σε καμία περίπτωση, δεν μιλάω άσχημα για τον Παναθηναϊκό ή τον DPG (Δημήτρη Γιαννακόπουλο). Απλώς απαντούσα ερωτήσεις. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι δεν μου έκαναν πρόταση γιατί ξέρουν την αξία μου και απλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά και το δικό μου συμβόλαιο και του Νικ. Είχα εξαιρετική σχέση με την ομάδα και τους αγαπώ όλους»

Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ δεν άφησε ασχολίαστη και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην υπόθεση παραμονής του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό, όταν ενημερώθηκε από έναν φίλο της ομάδας πως ο Έλληνας πρώην συμπαίκτης του ζητά 1 εκ. ευρώ το χρόνο για να μείνει στο ΟΑΚΑ.

«Ας τον πληρώσουν τότε. Δεν γίνεται να τους αφήσεις όλους να φύγουν», είπε, ενώ λίγο αργότερα αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί κρούση από ομάδα της Κίνας, για την οποία ωστόσο δεν είναι ιδιαιτέρως «ζεστός», λέγοντας πως… «δεν είναι του τύπου μου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ