Άμεσα στο τραπέζι με FIBA ο Γιαννακόπουλος!

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο ζήτημα συμμετοχής του Παναθηναϊκού στο Champions League της επόμενης σεζόν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει ραντεβού με τον Πάτρικ Μπάουμαν τις επόμενες ημέρες ή και ώρες. 

 

Αποφασισμένος… όσο ποτέ να αποχωρήσει από την Euroleague και να «μετακομίσει» στο Champions League της FIBA είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα της Διεθνούς Ομοσπονδίας, Πάτρικ Μπάουμαν, τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες.

Το «γυαλί» μεταξύ Γιαννακόπουλου και Μπερτομέου έχει «σπάσει» εδώ και καιρό, σημείο επαφής δεν υπάρχει, ούτε πρόκειται να βρεθεί, ειδικότερα μετά την τελευταία ξεδιάντροπη ενέργεια του Καταλανού που έφερε την οργισμένη αντίδραση του «αφεντικού» του «Εξάστερου» και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχεδιάζει την επόμενη μέρα, αν το καλοκαίρι ο CEO της Euroleague παραμείνει στη θέση του.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την διεξαγωγή του Final Four του Champions League στο ΟΑΚΑ, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αναμένεται να συναντηθεί με τον Πάτρικ Μπάουμαν ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και να τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών απ’ την επόμενη σεζόν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ακούσει το πλάνο που θα του παρουσιάσει ο γενικός γραμματέας της FIBA, ξεκαθαρίζοντάς του, ωστόσο, πως το «Τριφύλλι» θα μεταπηδήσει στο Champions League, μόνο στην περίπτωση που ο Τζόρντι Μπερτομέου παραμείνει πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague μετά το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ