Οι τρεις… αγαπημένοι «πράσινοι» του «κυρ Σάββα»!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αποκάλυψε τους τρεις – πρώην και νυν – «πράσινους» που θαυμάζει, σε συζήτηση στο κέντρο της Αθήνας.

Σε μια αποκάλυψη αναφορικά με τους τρεις – πρώην και νυν – «πράσινους» που του αρέσουν προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε συζήτηση που είχε στο κέντρο της Αθήνας, ο Θεοδωρίδης θα ήθελε στον Ολυμπιακό τον Μάρκους Μπεργκ, χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία» το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ροντρίγκο Μολέδο στους «ερυθρόλευκους», ενώ παρομοίασε τον Δημήτρη Κουρμπέλη με τον… Ιεροκλή Στολτίδη!

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Σάββα Θεοδωρίδη που παρέθεσε η εφημερίδα «ΦΩΣ»: 

«Εγώ πάντα ήθελα θηρία, δυνατά παιδιά, να ρίχνουν ξύλο, να μην πηδάνε πάνω από την μπάλα όπως φέτος. Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο Ολυμπιακό από τον φετινό. Τα τελευταία χρόνια τρεις παίκτες μόνο μου αρέσανε από τον Παναθηναϊκό και τους ήθελα στην ομάδα μας. Ο ένας ήταν ο Μπεργκ. Πάει αυτός. Ο άλλος ήταν ο Μολέδο. Αυτόν αν τον φέρουμε από την Βραζιλία τώρα θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Και ο Κουρμπέλη μού αρέσει γιατί μου θυμίζει τον Στολτίδη που ήταν αδυναμία μου… Παίχτες που έχουν κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, πετυχαίνουν στον Ολυμπιακό, όπως είχα αγαπήσει τον Νικοπολίδη και τον Κωνσταντίνου. Και σπουδαίο δεξί μπακ μπορεί να γίνει αυτός ο Μασούρας της Λάρισας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ