«Δεν είσαι Ολυμπιακός; Θα φας ξύλο»!

Για ακόμα μια φορά δίδαξαν πολιτισμό οι γνωστοί για το ήθος τους οπαδοί του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Κροατία.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο νεαροί (22 και 19 ετών) περπατούσαν έξω από το φαληρικό στάδιο στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας, όταν και μια ομάδα αποτελούμενη από περίπου 20 άτομα τους πλησίασε, ρωτώντας τους τι ομάδα είναι. Οι άτυχοι νεαροί δεν έδωσαν την απάντηση που θα περίμεναν οι χούλιγκαν, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο «Τζάνειο» νοσοκομείο με τραύματα στο πόδι και το κεφάλι. Εκτός από το «ξύλο» όμως, οι δύο φίλαθλοι αποτέλεσαν και θύματα ληστείας, καθώς οι… «επιστήμονες» του «Γ. Καραϊσκάκης» τους πήραν ένα πορτοφόλι και ένα κινητό.

Τα ωραία ωστόσο δεν σταματούν εδώ, καθώς αντίστοιχες εικόνες είχαμε έξω από αρκετές θύρες του γηπέδου την Κυριακή το βράδυ, όταν και ορισμένοι φίλαθλοι ερωτούνταν σχετικά με την οπαδική τους ταυτότητα και αν η απάντηση που έδιναν δεν ήταν η επιθυμητή, τότε αναγκάζονταν να δώσουν το εισιτήριο τους και να μείνουν εκτός γηπέδου!

Ευτυχώς, οι συγκεκριμένες καταστάσεις θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν, καθώς αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η Εθνική Ελλάδας στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ