Απλήρωτοι στον Ολυμπιακό, σε «αναμμένα κάρβουνα» οι ξένοι!

Απλήρωτοι παραμένουν οι ξένοι παίκτες του μπασκετικού Ολυμπιακού, την ίδια ώρα που οι Έλληνες της ομάδας έχουν πληρωθεί κανονικά. Αναστάτωση και σκέψεις… ανασφάλειας στον Πειραιά.

Μόνο ως ήρεμες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι τελευταίες μέρες στον Πειραιά, σε ό,τι έχει να κάνει με τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΦΩΣ», η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε πληρωμές των Ελλήνων παικτών για τους πρώτους τέσσερις μήνες της σεζόν, κάτι, όμως, που δεν ισχύει με τους ξένους.

Συγκεκριμένα, ελέω δικαστικών υποθέσεων, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν αφήσει σε δεύτερη μοίρα το μπασκετικό τμήμα, με αποτέλεσμα οι ξένοι παίκτες της ομάδας, με εξαίρεση τους Ουίλτζερ και Μπράουν, να μην έχουν δει ακόμα το χρώμα του χρήματος!

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Όπως γίνεται αντιληπτό, στον Πειραιά έχει δημιουργηθεί μια μικρή αναστάτωση, με τους ξένους να νιώθουν ανασφάλεια και να βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα», την ίδια ώρα που οι γηγενείς έχουν αναλάβει να τους καθησυχάσουν, ζητώντας τους να κάνουν… υπομονή! Κι όλα αυτά, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της πρώτης αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» (19:00) για τα play-offs της Basket League, απέναντι στην Κύμη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ